Security Engineer (Infra) – Randstad – Brabant

Introductie

Heb jij ook de passie voor IT en alles omtrent security en infra? Maak jij graag de digitale omgeving veiliger voor klanten? Lees dan snel verder!

Organisatie

Wie is je werkgever?

Deze organisatie is opgericht in 2016, gevestigd in het centrum van Den Bosch en is ontstaan vanuit een gezamenlijke passie en hart voor IT. Ze vormen een kennishuis voor ervaren professionals binnen het IT landschap. Dit doen zij verdeeld over drie afdelingen op het gebied van cloud technology, software development en data intelligence.

Voor hun klanten lossen zij complexe software vraagstukken op, helpen met digitale transities naar cloud en het ‘future proof’ maken van organisaties middels automatisering en dataverwerking & -optimalisatie. Deze organisatie is actief in markten als de high tech industrie, finance, energie, logistiek, (semi)overheid, telecom en e-commerce. Hun opdrachten zitten in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Breda, Tilburg en Eindhoven.

Wat kenmerkend is voor dit IT-bedrijf is hun aanpak en filosofie. Zo geloven zij dat vanuit passie een echte professional nooit uitgeleerd raakt. Ben jij een ervaren front-end developer maar heb je interesse in Blockchain? Dat kan! Als Java developer altijd al .NET of DevOps specialist willen worden? Gaan we doen! Zolang jouw stipje aan de horizon alsmaar verlegd wordt, zal je altijd blijven groeien als persoon. Dit voeren zij uit met oprechte aandacht, persoonlijke ontwikkelplannen, kennissessies, cursussen, 1-op-1 begeleiding en ga zo maar door.

Functie

Wat ga je doen als Security Engineer (cloud)?

Allereerst gaat deze organisatie samen met jou kijken welke opdracht past bij jouw ambities, kennis en wensen. Geen opdracht is hetzelfde! Als Security Engineer (Infra) draag jij bij aan het veilig en weerbaar houden van de complexe IT-omgeving bij de klant en houd jij je bezig met de beveiliging op infrastructuur gebied. Je bent specialist in het ontwikkelen van innovatieve security-oplossingen. Hierbij maak jij gebruik van de nieuwste technologieën én van jouw eigen creativiteit.

Je kunt je verplaatsen in de denkwijze van een hacker en je bent in staat om security incidenten te identificeren, te beoordelen en te mitigeren. Daarnaast kun jij een analyse maken van de (mogelijke) impact op de bedrijfsvoering en de juiste oplossing bedenken om deze impact zoveel mogelijk te voorkomen of te beperken.

Functie-eisen

Ben jij dit?

Jij als Security Engineer (Infra) hebt een passie voor je vak en een hart voor IT! Naast dat je zelf graag nieuwe kennis opdoet, deel je deze ook graag met collega’s en opdrachtgevers. Continu blijven innoveren staat bij jou centraal. Zowel op persoonlijk als professioneel gebied. Daarom omschrijven jouw collega’s je als gretig, gemotiveerd en prettig om mee samen te werken.

Verder heb jij:
– een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
– minimaal drie jaar fulltime relevante werkervaring;
– ruime ervaring in IT-infrastructuur (netwerken/OS/middleware);
– ervaring met (Hybrid) Cloud Security;
– kennis van het beveiligen van complexe en hoge performance netwerken;
– technische kennis van o.a. encryptie, certificaten, toegangscontrole, firewalls, proxy, IDP/IPS, NIDS, Endpoint protectie, anti-malware, netwerk protocollen en hardening;
– ervaring met vulnerability management, penetratietesten, red/blue-teaming en/of forensische analyse;
– en security gerelateerde certificering;
– certificeringen zoals Cisco CCNP, Checkpont CCSE, Fortinet NSE4 of hoger of een vergelijkbare;
– kennis van/ervaring met de OWASP top 10;
– gedegen kennis van een of meerdere scriptingtalen.

Aanbod

Wat krijg je ervoor terug?

Naast een mooie werkgever met een Brabantse mentaliteit, krijg je een manager/sparringspartner die zelf senior is in jouw vakgebied. Verder krijg je de vrijheid om je eigen pad uit te stippelen, opdrachten op maat en kan je gaan werken aan innovatieve projecten met de nieuwste technieken/methodieken.

Bovendien wordt er ook geïnvesteerd in de band met elkaar. Zo organiseren ze BBQ’s, uitjes, borrels, proeverijen, game events, hackathons, congressen en ga zo maar door.

Verder krijg jij:
– een royaal salaris die meegroeit met jouw expertise;
– een lease auto naar keuze, OV abonnement of mobiliteitsvergoeding;
– opleiding, training, coaching en je eigen lab-omgeving;
– collectieve pensioensregeling en aanvullende verzekeringen;
– laptop naar keuze;
– vaste maandelijkse telefonievergoeding.

Inlichtingen

Ben jij als Security Engineer Infra getriggerd door het lezen van deze vacature? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Asanka Boxma via 06-11130854.

Sollicitatie

Asanka Boxma
06-11130854
asanka@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Jasper van den Bergh

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!