Security Consultant – Veenendaal

Introductie

Wil jij werken bij een organisatie die één van Europa’s meest toonaangevende managed cloud service providers zijn? Lees dan snel verder!

Organisatie

Wie is je werkgever? De organisatie is opgericht in 2016 en is gevestigd in Veenendaal. De organisatie heeft met een netwerk van infrastructuur- en beveiligingsspecialisten in heel Europa zijn aanpak voor het ondersteunen van de digitale transformatie geperfectioneerd. Elk risico wordt bij deze organisatie overwogen en elk deadline wordt behaald. Dit doen zij verdeeld over 4 afdelingen op het gebied van managed services, cloud services, innovatie services en security services. Zij hebben als ambitie om een top 5 cloud provider te worden. Deze organisatie heeft meer dan 500 zeer getalenteerde collega’s in het Verenigd Koninkrijk, de Benelux en Ierland werken. De slogan van deze organisatie is dan ook als volgt: ‘We’re the people who power your possible’.

Functie

Wat ga je doen als Security Consultant? Als security consultant houd je je bezig met het beveiligen van cloud omgevingen, zoals Azure, Microsoft 365, AWS, etc. Dit kan zijn door het geven van advies, het uitwerken van een architectuur of het inrichten van de cloud omgeving of maatregelen om deze te beveiligen. Je kunt een cloud architectuur opzetten, vormgeven en structureren. Daarnaast kan je vormgeven en coördineren van cloud security en maatregelen. Verder ben je goed in het inrichten van Microsoft tenants, Microsoft security frameworks en security maatregelen. Daarbij kan je ook (mee) vormgeven aan de Cloud Security producten en de dienstverlening van de organisatie.

Functie-eisen

Ben jij dit? Je wilt graag klanten verder helpen met hun security vraagstukken. Je werkt graag in teamverband en bent communicatief sterk. Jij begeleidt net zo gemakkelijk een project als dat je een project zelfstandig uitvoert en houdt ervan om je expertise steeds binnen een nieuw project bij een nieuwe opdrachtgever in te zetten. Verder heb jij: – Je hbo-werk- en denkniveau; – Rijbewijs; – Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als (Cloud) Security Consultant met een sterke focus op de technologische kant van cybersecurity en/of cloud security; – Je bent in staat vraagstukken te vertalen naar concrete aanbevelingen en inrichting; – Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Denk je dat je de kennis niet hebt, maar kun jij ons overtuigen dat dat allemaal geen probleem is? Dan ben je meer dan welkom om het te proberen!

Aanbod

Wat krijg je ervoor terug? De organisatie neemt jou als persoon en jouw expertise erg serieus. Zij zijn volgens de Deloitte Fast 50 Awards het 4e snelst groeiende technologiebedrijf van Ierland. De organisatie zet zich ook in voor een omgeving die diversiteit, gelijkheid, inclusie en verbondenheid vordert. Zij hechten veel waarde aan interne mobiliteit en stimuleren kansen voor interne ontwikkeling en vooruitgang. Verder vormen flexibel werken (hybride) met een gezinsvriendelijke focus de kern van de bedrijfswaarden van deze organisatie. Verder krijg jij: – Salaris: €4000 tot €7500 o.b.v. ervaring; – Leasebudget (€800); – 25 verlofdagen per jaar; – +1 extra vrije dag voor je verjaardag, want je verjaardag is belangrijk en moet gevierd worden; – Ruimte voor ontwikkeling, zo heb je bijvoorbeeld onbeperkte toegang tot het leerplatform van Udemy; – Veel verantwoordelijkheden doorgroeimogelijkheden (ook internationaal); – Een goede bedrijfspensioenregeling; – Hybride werk mogelijkheden.

Inlichtingen

Ben jij als Security Consultant getriggerd door het lezen van deze vacature? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met: Robbin van Rooij +31(0)6 25 29 99 02 robbin@fahr-becker.nl

Sollicitatie

Robbin van Rooij +31(0)6 25 29 99 02 robbin@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Ilker Yilmaz

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!