Security Architect – Randstad – Brabant

Introductie

Heb jij ook de passie voor IT en alles omtrent security en cloud? Maak jij graag de digitale omgeving veiliger en weet jij exact hoe je dit bij klanten moet inrichten? Lees dan snel verder!

Organisatie

Wie is je werkgever? Deze organisatie is opgericht in 2016, gevestigd in het centrum van Den Bosch en is ontstaan vanuit een gezamenlijke passie en hart voor IT. Ze vormen een kennishuis voor ervaren professionals binnen het IT landschap. Dit doen zij verdeeld over drie afdelingen op het gebied van cloud technology, software development en data intelligence. Voor hun klanten lossen zij complexe software vraagstukken op, helpen met digitale transities naar cloud en het ‘future proof’ maken van organisaties middels automatisering en dataverwerking -optimalisatie. Deze organisatie is actief in markten als de high tech industrie, finance, energie, logistiek, (semi)overheid, telecom en e-commerce. Hun opdrachten zitten in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Breda, Tilburg en Eindhoven. Wat kenmerkend is voor dit IT-bedrijf is hun aanpak en filosofie. Zo geloven zij dat vanuit passie een echte professional nooit uitgeleerd raakt. Ben jij een ervaren front-end developer maar heb je interesse in Blockchain? Dat kan! Als Java developer altijd al .NET of DevOps specialist willen worden? Gaan we doen! Zolang jouw stipje aan de horizon alsmaar verlegd wordt, zal je altijd blijven groeien als persoon. Dit voeren zij uit met oprechte aandacht, persoonlijke ontwikkelplannen, kennissessies, cursussen, 1-op-1 begeleiding en ga zo maar door.

Functie

Wat ga je doen als Security Architect? Allereerst gaat deze organisatie samen met jou kijken welke opdracht past bij jouw ambities, kennis en wensen. Geen opdracht is hetzelfde! Vervolgens ga je aan de slag als Security Architect en richt je volledige IT-omgevingen in volgens het Security by Design principe. Je adviseert onze klanten over de best passende oplossingen en de nieuwste technieken om deze omgevingen op te bouwen en te beveiligen. Daarbij sla jij de brug tussen de business en de techniek, zodat de cruciale IT-dienstverlening veilig en weerbaar wordt. Verder heb je een duidelijke visie op de ontwikkelingen binnen IT security, processen, frameworks en werkwijze. Je draagt verantwoordelijkheid voor het adviseren over en ontwerpen van IT security oplossingen en processen op zowel cloud als on-premise gebied en beschik je over een helicopter view.

Functie-eisen

Ben jij dit? Jij als Security Architect hebt een passie voor je vak en een hart voor IT! Naast dat je zelf graag nieuwe kennis opdoet, deel je deze ook graag met collega’s en opdrachtgevers. Continu blijven innoveren staat bij jou centraal. Zowel op persoonlijk als professioneel gebied. Daarom omschrijven jouw collega’s je als gretig, gemotiveerd en prettig om mee samen te werken. Verder heb jij: – een afgeronde hbo- of wo-opleiding; – minimaal drie jaar fulltime relevante werkervaring; – aantoonbare kennis van Java (EE), Spring (Boot), Maven en/of Hibernate; – kennis van development principes als OOP, design patterns en SOLID; – een DevOps mindset.

Aanbod

Wat krijg je ervoor terug? Naast een mooie werkgever met een Brabantse mentaliteit, krijg je een manager/sparringspartner die zelf senior is in jouw vakgebied. Verder krijg je de vrijheid om je eigen pad uit te stippelen, opdrachten op maat en kan je gaan werken aan innovatieve projecten met de nieuwste technieken/methodieken. Bovendien wordt er ook geïnvesteerd in de band met elkaar. Zo organiseren ze BBQ’s, uitjes, borrels, proeverijen, game events, hackathons, congressen en ga zo maar door. Verder krijg jij: – een royaal salaris die meegroeit met jouw expertise; – een lease auto naar keuze, OV abonnement of mobiliteitsvergoeding; – opleiding, training, coaching en je eigen lab-omgeving; – collectieve pensioensregeling en aanvullende verzekeringen; – laptop naar keuze; – vaste maandelijkse telefonievergoeding.

Inlichtingen

Ben jij als Security Architect getriggerd door het lezen van deze vacature? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Robin Wedding via 06-27227065.

Sollicitatie

Robin Wedding 06-27227065 Robin@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Robin Wedding

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!