Scrum Master – Omgeving Utrecht

Introductie

Ben jij een Scrum Master die vakmanschap, persoonlijke groei en de klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan? Lees dan snel verder.

Organisatie

Deze IT-organisatie bestaat al twintig jaar. Ze zijn inmiddels met zo’n 50 professionals die zich specialiseren in het ontwerpen en maken van betrouwbare software oplossingen. Oorspronkelijk is de organisatie gestart als dienstverlener in business analyse en testautomatisering. Vandaag de dag hebben zij Java, .NET en cloud development toegevoegd aan hun specialisaties waardoor er drie stromingen zijn ontstaan in de organisatie: – Business Solutions; – Test Consulting; – Software development. Het bedrijf staat bekend om hun persoonlijke aanpak. Je gaat aan de slag voor grote, toonaangevende opdrachtgevers in een agile omgeving. Jij gaat jezelf richten op complexe vraagstukken. Het doel: de informatievoorziening bij de opdrachtgever ingrijpend veranderen! In deze organisatie worden nieuwe mensen niet aangenomen op basis van de projectbehoefte. In tegendeel! Zij voegen alleen mensen bij het team die passen bij de cultuur. Is er een klik? Delen jullie dezelfde visie op IT? Dan ben jij een match! Jij als consultant staat centraal en samen wordt gezocht naar een kloppende opdracht.

Functie

Als Scrum Master werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Zo ondersteun en coach je DevOps teams en begeleid je bedrijven in hun Agile transitie. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor IT-vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid. Jouw aandeel is onmisbaar, waarbij er wordt gestuurd op passie voor je vak en de kwaliteit van het werk.

Functie-eisen

Ben jij dit? Jouw collega’s omschrijven je als een resultaatgerichte teamplayer. Samenwerken en vakmanschap helpen jou met het bereiken van je doel en staan dagelijks centraal in je werk. Want zo draag je per slot van rekening bij aan het succes van de opdracht! Verder heb jij: – een afgeronde hbo- of wo-bachelor; – minimaal vier jaar ervaring als in een vergelijkbare rol als Scrum Master; – uitgebreide kennis van Agile/Scrum en SAFe; – de juiste certificeringen; – een communicatief sterk vermogen; – persoonlijke groei hoog op je lijstje staan.

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug? Naast een schitterende werkplek, diverse opdrachten met veel afwisseling en ruimte voor persoonlijke-/professionele groei, krijg je ook: – een vast contract; – salarisrange €3.000,- en €5.500,- bruto per maand afhankelijk van je ervaring; – 8% vakantiegeld; – 28 vakantiedagen; – een leaseauto of mobiliteitsvergoeding; – een pensioenregeling.

Inlichtingen

Ben jij als Business Analist getriggerd door het lezen van deze vacature? Druk dan op de ‘Ik heb interesse’ knop. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Robbin van Rooij via 06-25299902.

Sollicitatie

Robbin van Rooij +31(0)6 25 29 99 02 robbin@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Robbin van Rooij

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!