Scrum Master – Midden en Zuid Holland

Introductie

Wil jij het verschil maken als Scrum Master binnen de hightech industrie? Dan is dit wellicht wat voor jou!

Organisatie

Het is een dochterbedrijf van een toonaangevende organisatie in de hightech industrie, maar wel echt een eigen entiteit. Ze hebben bij deze organisatie een enorme passie voor digitale transformatie en zijn actief en bedreven in kennisdeling, publicaties, trainingen geven en het coachen van IT professionals en organisaties. Ze hebben ook een eigen kenniscentrum. De cultuur is informeel en laagdrempelig; ze werken graag met korte lijnen en je stapt dan ook zo bij iedereen binnen. Ze hebben een Agile en DevOps mindset. Hun klanten zitten veelal in de technische automatisering, maar denk ook aan Overheid, Zorg en Finance. Qua locatie moet je vooral denken aan de randstad en Brabant. Ze werken voor toonaangevende enterprises als ASML, Philips, Océ, Triodos, Rabobank en Rijkswaterstaat. Maar ook voor kleinere organisaties zoals ServiceHouse, Eurotransplant en Vecozo. Samen met jou wordt gekeken naar een passend project. Daarbij wordt rekening gehouden met jouw kennis, ambities en woonplaats.

Functie

Als Scrum Master ga je werkbare Agile omgevingen neerzetten bij klanten. Je adviseert en begeleidt op managementniveau, brengt mensen en teams in verbinding en hebt een coachende rol voor de (Agile) teams. Jouw visie heeft écht impact op klant omgevingen en individuen. Ook ontwikkel je proposities en trainingen (die je vervolgens geeft). Voor wie dat leuk vindt, is er de mogelijkheid om ook hands on bezig te blijven, bijvoorbeeld op het gebied van test automatisering.

Functie-eisen

• Afgeronde en relevante HBO of WO; • Minimaal 5 jaar ervaring in of met Agile teams in de IT; • Agile-minded en in staat om anderen te motiveren; • Communicatief vaardig.

Aanbod

Salaris tot €6.500 bruto/maand Maandelijkse netto onkostenvergoeding Leaseauto of mobiliteitsbudget Maandelijkse omzetbonus 27 vakantiedagen Pensioenregeling Ontwikkelmogelijkheden (opleidingsdagen, studiebudget) Thuiswerkmogelijkheden

Inlichtingen

Ben jij de Scrum Master die wij zoeken? Heb je interesse of gewoon wat vragen? Neem dan contact op met Ilker Yilmaz via 06 15 53 33 58 of klik op de interesse button.

Sollicitatie

Ilker Yilmaz +31 (0) 615533358 ilker@fahr-becker.

Vragen? Neem contact op!

Ilker Yilmaz

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!