Recruitment Consultant – Utrecht

Introductie

Ga jij met mij dit avontuur aan in hartje centrum Utrecht? Heb jij ervaring in recruitment of wil je die graag op doen? Lees dan snel verder!

Organisatie

Sinds 2006 werven wij specialisten binnen het IT domein voor verschillende bedrijven door het hele land. Op het moment hebben we twee vestigingen, Den Bosch en Utrecht die we op het moment aan het uitbouwen zijn.
Vanuit een klein team zoeken wij gedreven mensen die willen meebouwen en groeien met de vestiging Utrecht.

Functie

Wat ga je doen?

Jij gaat samenwerken met de top 150 bedrijven van Nederland, digital agencies en innovatieve tech start- en scala-ups. Bij al onze partners staat digitale innovatie centraal en is IT intern de belangrijkste afdeling. Jij wordt ingehuurd om gespecialiseerde IT’ers te vinden voor de meest complexe functies. Je hoeft NIET je eigen markt op te bouwen maar iedereen werkt aan dezelfde klanten en vacatures. Je krijgt ook klanten toegewezen zodat jij het accountmanagement kan doen. Op deze manier ben je veel sneller up and running en werk je samen met al je collega’s en nooit alleen. We helpen elkaar, geven elkaar tips en proberen op deze manier ervoor te zorgen dat iedere dag weer een succes is.

Als Recruitment Consultant sta jij dagelijks in contact met de beste IT’ers. Dit doe jij door middel van verschillende kanalen, (personal) branding, talent sourcing en headhunting (warme en koude acquisitie). Hierin zal je van zeer ervaren recruiters alle begeleiding krijgen om je succesvol te maken, maar zul je ook moeten vallen en opstaan. Uiteindelijk ben jij zelf verantwoordelijk voor de leercurve die jij wilt hebben (input is output). Je zult beginnen met werken aan vacatures van onze vaste partners, waarna jij geleidelijk je eigen klantportfolio zult opbouwen. Omdat jij jouw netwerk steeds groter maakt en een goede naam opbouwt in de wereld van IT, ben jij op termijn in staat om meerdere plaatsingen per maand te maken. Om dit te bereiken ga jij intensief begeleid worden en ga jij je ontwikkelen tot expert binnen recruitment, headhunting, accountmanagement en business development.

Functie-eisen

– Hbo werk- en denkniveau;
– 36 tot 40 uur beschikbaar;
– Je hebt Recruitment ervaring of wil het vak heel graag leren;
– Je vindt het leuk om contact te leggen met mensen;
– Je bent nieuwsgierig, enthousiast en gedreven;
– Je beschikt over een gezonde dosis lef en humor.

Aanbod

– Salaris € 2.250,- tot € 3.500,- bruto per maand;
– 8 % vakantiegeld;
– 25 vakantiedagen;
– Macbook en Iphone;
– Ns-Businesscard;
– Mogelijkheid tot thuis werken;
– Werken in een jong en gedreven team;
– Veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
– Werkplek midden in het centrum van Utrecht, het prachtige House Modernes;
– Vrijmijbo’s in Ubica of elders waar het schip ook mag stranden :P.

Inlichtingen

Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Asanka Boxma op 06 11 13 08 54

Sollicitatie

Asanka Boxma
06 11 13 08 54
asanka@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Asanka Boxma

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp