Recruitment Consultant – ‘s-Hertogenbosch

Introductie

Jij gaat samenwerken met de top 150 bedrijven van Nederland, digital agencies en innovatieve tech start- en scale-ups. Bij al onze partners staat digitale innovatie centraal en is IT intern de belangrijkste afdeling. Jij wordt ingehuurd om gespecialiseerde IT’ers te vinden voor de meest complexe functies. Kandidaten die je spreekt help je aan die ene droomfunctie die zij niet voor mogelijk hadden gehouden.

Organisatie

In de 14 jaar dat Fahr-Becker bestaat hebben wij een goede naam opgebouwd bij de meest toonaangevende techbedrijven van Nederland en dit helpt jou om snel up and running en dus succesvol te zijn. Ons doel is om als een ‘wolfpack’ verspreid over verschillende steden, in kleine en grote teams, te werken aan de meest uitdagende IT-vacatures.

Functie

Als Recruitment Consultant sta jij dagelijks in contact met de beste IT’ers. Dit doe jij door middel van verschillende kanalen zoals (personal) branding, talent sourcing en headhunting (warme en koude acquisitie). Hierin zal je van ervaren recruiters begeleiding krijgen om je succesvol te maken, maar zul je ook moeten vallen en opstaan. Uiteindelijk ben jij zelf verantwoordelijk voor de leercurve die jij wilt hebben (input is output). Je zult beginnen met werken aan vacatures van onze vaste partners, waarna jij geleidelijk je eigen klantportfolio zult opbouwen. Omdat jij jouw netwerk steeds groter maakt en een goede naam opbouwt in de wereld van IT ben jij op termijn in staat om meerdere plaatsingen per maand te maken. Om dit te bereiken ga jij intensief begeleid worden en ga jij je ontwikkelen tot expert binnen recruitment, headhunting, accountmanagement en business development.

De gesprekken die jij voert zijn erg verschillend. Het ene moment spreek je de directeur van een groot tech bedrijf en 5 minuten later bel je met een recent afgestudeerde Master student. Hierdoor leer jij onderhandelen op verschillende niveaus en bouw je relaties op die het fundament van jouw carrière gaan worden. Tenslotte ben jij goed in het meevieren van ieders én jouw eigen successen met een glas bubbels!

Functie-eisen

– Je hebt een hbo werk- en denkniveau;
– Je bent doortastend en hebt een winnaarsmentaliteit;
– Je bent een makkelijke prater en weet de leiding te nemen in een gesprek;
– Je bent 36 – 40 uur per week beschikbaar;
– Je kunt snel schakelen en weet meerdere balletjes tegelijk hoog te houden.

Aanbod

– Een topsalaris wat niet stilstaat;
– Een on-the-job training zolang je hier werkzaam bent (recruitment stopt nooit 😉 );
– Een maandelijkse bonus;
– Een laptop (Macbook) en mobiel (iPhone) van de zaak;
– Een NS-business kaart;
– 8% vakantiegeld;
– 25 vakantiedagen;
– Je komt binnen in een snel groeiende ”scale-up” vestiging, waardoor er veel tijd voor jou vrij gemaakt kan worden en jij snel kunt meegroeien met het bedrijf;
– Borrels bij Café Buurt, stedentrips, etentjes, events en een zeer bourgondische afsluiting van de week aka de vrijmibo;
– Flexwerkplekken, dus plug and play!

Inlichtingen

Jij solliciteert niet alleen bij ons, maar wij ook bij jou. We investeren graag in onze medewerkers en vinden persoonlijke aandacht zeer belangrijk. Niet maandelijks ‘verplicht’ tegenover elkaar zitten voor een saai evaluatie gesprek, maar een informele setting opzoeken en praten over de dingen die er echt toe doen en die jou in beweging brengen. Heb je vragen? Stel ze dan gerust! Neem contact op met Robin Wedding.

Sollicitatie

Robin Wedding
06 27 22 70 65
robin@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Robin Wedding

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!