Recruitment Consultant – Alkmaar

Introductie

Wil jij een sterspeler worden in de Champions League van Recruitment? Heb jij een achtergrond in psychologie, HR of sales, of heb je gewoon veel affiniteit met mensen, persoonlijke ontwikkeling en dagelijkse uitdaging? Lees dan verder!

Organisatie

In de 14 jaar dat Fahr-Becker bestaat hebben wij een goede naam opgebouwd bij de meest toonaangevende techbedrijven van Nederland. Ons doel is om als een ‘wolfpack’ verspreid over verschillende steden, in kleine en grote teams, te werken aan de meest uitdagende IT-vacatures.

Wij bedrijven ons werk vanuit een psychologisch perspectief. Niet alleen qua denkwijze, maar ook qua achtergrond. In ons team bevinden zich onder andere afgestudeerd psychologen met een blik vóóral achter het profiel. Deze werkwijze biedt het onderscheidend vermogen dat ons inmiddels preferred partner maakt bij veel van onze vaste klanten.

Functie

Als Recruitment Consultant sta jij dagelijks in contact met de beste IT’ers. Jij gaat samenwerken met de top 150 bedrijven van Nederland, digital agencies en innovatieve tech start- en scale-ups. Bij al onze partners staat digitale innovatie centraal en is IT intern de belangrijkste afdeling. Jij wordt ingehuurd om gespecialiseerde IT’ers te vinden voor de meest complexe functies. Kandidaten die je spreekt help je aan die ene droomfunctie die zij niet voor mogelijk hadden gehouden. Dit doe jij door middel van verschillende kanalen zoals (personal) branding, talent sourcing en headhunting (warme en koude acquisitie). Hierin zal je van ervaren recruiters begeleiding krijgen om je succesvol te maken, maar zul je ook moeten vallen en opstaan. Uiteindelijk ben jij zelf verantwoordelijk voor de leercurve die jij wilt hebben (input is output). Je zult beginnen met werken aan vacatures van onze vaste partners, waarna jij geleidelijk je eigen klantportfolio zult opbouwen. Door persoonlijke en gerichte begeleiding in combinatie met jouw eigen ambitie en inzet ga jij je ontwikkelen tot expert binnen recruitment, headhunting, accountmanagement en business development.

De gesprekken die jij voert zijn erg verschillend. Het ene moment spreek je de directeur van een groot tech bedrijf en 5 minuten later bel je met een recent afgestudeerde Master student. Hierdoor leer jij onderhandelen op verschillende niveaus en bouw je relaties op die het fundament van jouw carrière gaan worden.

Functie-eisen

– Je hebt een hbo werk- en denkniveau;
– Je bent doortastend en hebt een winnaarsmentaliteit;
– Je bent pro-actief en kan tegen een stootje;
– Je bent een makkelijke prater en weet de leiding te nemen in een gesprek;
– Je bent 36 – 40 uur per week beschikbaar;

Geen zorgen: je hoeft geen directe affiniteit of ervaring met IT te hebben! Met de juiste begeleiding en trainingen word jij binnen no-time een kei in het vak!

Aanbod

– Een topsalaris wat niet stilstaat (geen vaste schalen);
– Een on-the-job training zolang je hier werkzaam bent (recruitment stopt nooit);
– Een maandelijkse bonus;
– Een laptop (Macbook) en mobiel (iPhone) van de zaak;
– Een NS-business kaart;
– 8% vakantiegeld;
– 25 vakantiedagen;
– Je komt binnen in een snel groeiende ”scale-up” vestiging, waardoor er veel tijd voor jou vrij gemaakt kan worden en jij snel kunt meegroeien met het bedrijf;
– Een team vol enthousiaste en gezellige collega’s met verschillende achtergronden;
– Relevante ervaring opdoen in de meest dynamische en uitdagende markt binnen Recruitment, waardoor jouw marktwaarde enorm omhoog gaat;
– Gezellige vrijmibo’s, stedentrips, etentjes, events en meer;
– Flexwerkplekken, dus plug and play!

Inlichtingen

Jij solliciteert niet alleen bij ons, maar wij ook bij jou. We investeren graag in onze medewerkers en vinden persoonlijke aandacht zeer belangrijk. Niet maandelijks ‘verplicht’ tegenover elkaar zitten voor een saai evaluatie gesprek, maar een informele setting opzoeken en praten over de dingen die er echt toe doen en die jou in beweging brengen. Heb je vragen? Stel ze dan gerust! Neem contact op met Jasper van den Bergh.

Sollicitatie

Jasper van den Bergh
06 25 52 83 54
jasper@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Jasper van den Bergh

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!