RAMS Consultant – Houten

Introductie

Wil jij als RAMS-specialist betrokken zijn bij de meest uitdagende en complexe infrastructuur projecten? Wil jij persoonlijk kunnen groeien op diverse projecten, waarbij jij je eigen richting mag bepalen? Lees dan verder!

Organisatie

De organisatie zit in het domein van asset- en life cycle management van grootschalige infratrajecten. Ze waren de afgelopen jaren betrokken bij vrijwel alle nieuwe tunnels in Nederland om de veiligheid van die verbindingen te borgen. Ook leverden ze als assetmanager een bijdrage aan zo goed als alle DBFM (Design, Build, Finance and Maintenance)-contracten in het land. Het is dan ook een dochteronderneming van een van de grotere spelers van Europa in de industriële automatisering. Omdat het een geheel eigen entiteit is, bevat dit bedrijf de combinatie van enorme kennis, en toch een platte en informele cultuur.

Functie

Als Consultant/Specialist RAMS-engineering werk je binnen het domein assetmanagement met 5 RAMS-consultants op verschillende RAMS-projecten. Je ontwikkelt, analyseert, coördineert en toetst RAMS-programma’s op complexe infraprojecten in een dynamische werkomgeving bij vooraanstaande opdrachtgevers in het land.

Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit het uitvoeren van onderhoudscontracten, ontwerpen toetsen volgens FMECA-methode, LCC-analyses ontwikkelen en uitvoeren, eisen op beschikbaarheid en betrouwbaarheid beoordelen. Je bouwt mee aan een kleine, platte organisatie die tóch beschikt over een enorme hoeveelheid kennis. Jij krijgt hier de vrijheid om zelf je richting te bepalen als RAMS-specialist. Projecten zijn erg divers en doen zij o.a. voor gemeenten, provincies, investeerder, eigenaars, bestuurders havens, luchthavens, Rijkswaterstaat, financiers en bouwers.

Functie-eisen

– Je denkt en werkt op hbo/wo-niveau;
– Je bent een tikkie eigenwijs;
– Je bent sterk analytisch;
– Je hebt ervaring met RAMS en RAMS-engineering;
– Je hebt affiniteit met de infrawereld en met verschillende/moderne contractvormen;
– Je hebt ervaring met RCM/Faulttree en FMECA methodieken;
– Je bent communicatief, innovatief, klantgericht en werkt graag samen;

Aanbod

– Uitstekend salaris (afhankelijk van ervaring en skills);
– Leasebudget (tot €1.050,-);
– 20 vakantiedagen;
– Persoonlijk budget: jaarlijks bedrag wat je geheel vrij mag besteden voor bijvoorbeeld: 13e maand, bijkopen vakantiedagen (tot 10 extra), ophogen leasebudget, etc. (ook te combineren);
– Mogelijkheid tot certificering / persoonlijke ontwikkeling;
– Hybride werken (tot max 4 dagen thuis werken);
– Flexibele uren (24 – 40 uur);

Inlichtingen

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan via de “Ik heb interesse!” button met jouw CV, of neem contact op met Stefan van Straten indien je nog vragen hebt!

Sollicitatie

Stefan van Straten
+31(0)6 29560620
stefan@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Stefan van Straten

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!