Python Developer – Rotterdam/Den Haag

Introductie

Ben jij een ervaren Python Developer die graag werkt aan uitdagende projecten bij de klant? Ben je gepassioneerd voor IT en heb je hart voor je werk? Lees dan verder!

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Deze organisatie (± 10 fte) heeft al vijftien jaar ervaring in IT consultancy en zit gevestigd in omgeving Utrecht. Allemaal enthousiaste en gedreven ‘vakidioten’ zoals zij het zelf zeggen. Voor hun klanten draaien ze uitdagende projecten waar je als IT consultant web- en app applicaties ontwikkelt, (op)bouwt en onderhoudt. En dit doet het bedrijf met resultaat! Daarom is de filosofie ook ‘een collega met een glimlach, zorgt voor een tevreden klant’!

De kernwaarden zijn dan ook niet voor niets warm, betrokken en betrouwbaar. Jouw toekomstig werkgever heeft echt hart voor de zaak! Zo hebben ze in afgelopen corona jaar geen kerst borrel gehad, maar zijn ze het hele land doorgereden om persoonlijk de kerstpakketten af te geven bij jou thuis! Bovendien houden ze elk jaar bbq’s, summer EN winter events in binnen- en buitenland en worden elk kwartaal door het team interessante kennissesies gehouden over de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied!

Functie

Wat ga je doen?

Je bent betrokken bij het gehele ontwikkeltraject van websites, waarbij je focus ligt op het ontwikkelen van de back-end en het CMS. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Projecten zullen zowel zeer belevende/visuele websites als corporate websites zijn, die via een CMS beheerbaar zijn. Je technische aanpak is creatief en nauwkeurig waarbij je de structuren helder weet neer te leggen. Ook ben je in staat binnen een team samen te werken, waarbij zaken als kennisoverdracht en duidelijke/eenduidige code centraal staan.

Tenslotte ga je tot het uiterste om de diverse door de eindklant gemaakte producten naar een hoger niveau te tillen. De looptijd van projecten is doorgaans zo’n 6 tot 9 maanden. Langer is in overleg ook mogelijk als je dat liever hebt. Je gaat werken voor klanten als Lukkien, Xs4all, Overheid, Seven Stars, Labdigital, Vesting Finance en Online Prepaid services.

Functie-eisen

Als Python Ontwikkelaar ben je groot voorstander van DRY en andere principes van het Django framework. Wanneer je tevens kennis hebt van front-end ontwikkeling als ActionScript en JavaScript (frameworks). Daarnaast weet je hoe een Django linux server omgeving in te richten, waarbij Apache, mod_wsgi, memcached en mogelijk nginx je niet vreemd in de oren klinken.

Verder ben jij:
* HBO of WO afgestudeerd in de richting van IT;
* tenminste 3 jaar werkzaam als Python developer;
* gedreven in Python, Django, Linux, XML/XSL(T) en PostgreSQL;
* iemand met hart voor je werk en de zaak;
* ervaren met TDD, pair programming, CI en/of unit testing;
* iemand die makkelijk met anderen samenwerkt!

Aanbod

Wat bieden zij jou?

* Salaris (op basis van jouw ervaring) tot ± €5.000-,- per maand
* Een lease auto en een NS business card
* Bonusregeling van gemiddeld €3.000,- per jaar
* Volledig premievrij pensioen
* 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om er 5 bij te kopen
* 10 studiedagen per jaar. Deze studiedagen kun je besteden aan certificeringen, congressen, workshops of om je gewoon verdiepen in een onderwerp waar je meer van wil weten.
* Opleidingsmogelijkheden, persoonlijke aandacht en een prettige informele werksfeer met leuke collega’s.
* Uitdagende en gevarieerde opdrachten bij boeiende opdrachtgevers;
* Standaard 40 uur per week, maar een 36- of 32 urige werkweek is bespreekbaar;
* Jaarlijkse bedrijfsuitjes als buitenlandse stedentrips en ski tripjes.

Inlichtingen

Ben jij de Python Consultant die wij zoeken? Solliciteer dan via de solliciteer button met jouw cv. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Robin Wedding via 06-27227065.

Sollicitatie

Robin Wedding
+31(0)6 27227065
robin@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Robin Wedding

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp