Python Developer – Regio Utrecht

Introductie

Ben jij een ervaren Python Developer die graag werkt aan uitdagende projecten bij de klant? Lees dan verder!

Organisatie

Waar ga je aan de slag? Deze organisatie (15 fte) heeft al vijftien jaar ervaring in IT-consultancy en zit gevestigd in omgeving Utrecht. Allemaal enthousiaste en gedreven ‘vakidioten’ zoals zij het zelf zeggen. De gemiddelde leeftijd ligt rond de dertig. Voor hun klanten draaien ze uitdagende projecten waar je als IT-consultant web- en app applicaties ontwikkelt, (op)bouwt en onderhoudt. En dit doet het bedrijf met resultaat. Daarom is de filosofie ook ‘een collega met een glimlach, zorgt voor een tevreden klant’! De kernwaarden zijn dan ook niet voor niets warm, betrokken en betrouwbaar.

Functie

Wat ga je doen? Je bent betrokken bij het gehele ontwikkeltraject van websites, waarbij je focus ligt op het ontwikkelen van de back-end en het CMS. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Projecten zullen zowel zeer belevende/visuele websites als corporate websites zijn, die via een CMS beheerbaar zijn. Je technische aanpak is creatief en nauwkeurig waarbij je de structuren helder weet neer te leggen. Ook ben je in staat binnen een team samen te werken, waarbij zaken als kennisoverdracht en duidelijke/eenduidige code centraal staan. Tenslotte ga je tot het uiterste om de diverse door de eindklant gemaakte producten naar een hoger niveau te tillen. De looptijd van projecten is doorgaans zo’n 6 tot 9 maanden. Langer is in overleg ook mogelijk als je dat liever hebt. Ze werken voor o.a. Lukkien, Xs4all, Overheid, Seven Stars, Labdigital, Vesting Finance en Online Prepaid services.

Functie-eisen

Als Python Developer herken je jezelf in de volgende profielschets: Je hebt concrete ervaring en kennis op het gebied van Python, Django en XML/XSL(T). Wat databases betreft, ben je bekend met MySQL en je ziet ook geen probleem in het gebruik van PostgreSQL in combinatie met Django. Daarnaast weet je hoe een Django linux server omgeving in te richten, waarbij Apache, mod_wsgi, memcached en mogelijk nginx je niet vreemd in de oren klinken. Wat ontwikkelmethodieken betreft, is het zeker een pré als je bekend bent met agile softwareontwikkeling. Termen als continuous integration, unit testing (of zelfs TDD) en pair programming zijn je bekend en je ziet de voordelen ervan in. Zeker als het op teamwork aankomt. Uiteraard ben je groot voorstander van DRY en andere principes van het Django framework. Wanneer je tevens kennis hebt van front-end ontwikkeling als ActionScript en JavaScript, ben je de ideale kandidaat; veel van je werk zal in samenwerking zijn met front-end ontwikkelaars.

Aanbod

Wat bieden zij jou? * De salarisschaal loopt tot €5000,- bruto per maand op basis van 40 uur afhankelijk van jouw ervaring; * Een lease auto en een NS business card; * Bonusregeling van gemiddeld €3.000,- per jaar; * Volledig premievrij pensioen; * 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om er vijf bij te kopen; * 10 studiedagen per jaar. Deze studiedagen kun je besteden aan certificeringen, congressen, workshops of om je gewoon verdiepen in een onderwerp waar je meer van wil weten. * Opleidingsmogelijkheden, persoonlijke aandacht en een prettige informele werksfeer met leuke collega’s. * Uitdagende en gevarieerde opdrachten bij boeiende opdrachtgevers; * Standaard 40 uur per week, maar een 36- of 32 urige werkweek is bespreekbaar; * Jaarlijkse bedrijfsuitjes als buitenlandse stedentrips en ski tripjes.

Inlichtingen

Ben jij de Python Developer die wij zoeken? Solliciteer dan via de ‘ik heb interesse!’ met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem dan contact op met Ian van Ewijck via +31629608435 of ian@fahr-becker.nl

Sollicitatie

Ian van Ewijck +31(0)6 29608435 Ian@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Ian van Ewijck

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!