Python Analist – Developer – Consultant – Regio Utrecht

Introductie

Onze opdrachtgever is de nummer 1 Gold Partner van Nederland en ERP implementatiepartner. Het ERP pakket is dé alles-in-één, compleet geïntegreerde oplossing voor het bedrijfsleven. De ERP specialisten zorgen voor doelgerichte ondersteuning door kennis, ervaring en expertise. Ons motto is dan ook: samen brengen we bedrijfssoftware in lijn met de organisatie.

Organisatie

De consultants van onze opdrachtgever leveren onze klanten ERP-oplossingen. De ERP oplossing biedt standaard rijke functionaliteiten. Tijdens onze implementaties worden deze standaard functionaliteiten nog verder uitgebreid of aangepast om te voldoen aan de gevraagde procesondersteuning van de klant. Dat kan zijn door ontwikkeling van modules of ontwikkeling van interfaces met producten van derden. Wij gebruiken daarbij ook modules uit de Community om de behoefte van de klant in te vullen.

Functie

Ben jij in staat om een team van functionele ERP-consultants hiermee te helpen? Vind je het leuk om modules te bouwen of in overleg met de klant modules aan te passen zodat onze klant optimaal gebruik kan maken van de ERP oplossing? En wil je functionele consultants ondersteunen bij hun werkzaamheden door hen te helpen de beste oplossing voor de klant te bepalen en te ontwikkelen? Spreekt de breedte van het uitvragen van de klantwens, het zoeken naar beschikbare modules, het verbeteren en testen van die modules en het bouwen van nieuwe modules je aan? Dan gaan we graag het gesprek met je aan!

Daarnaast zijn er in de community vele modules en extensies beschikbaar. Dit neemt niet weg dat er altijd klantvragen zijn die niet of moeilijk zelf te realiseren zijn. En daar kom jij in beeld! Je bent zowel analist, consultant als developer. Van jou wordt verwacht dat je samen met de klant en de functionele consultants oplossingen bedenkt en realiseert. Ook voer je werkzaamheden uit op het gebied van datamigratie vanuit het vorige ERP-pakket en ben je voor complexere projecten inhoudelijk betrokken bij presales activiteiten.

Functie-eisen

Must have:
Minimaal HBO werk- en denkniveau
1 tot 2 jaar werkervaring als ontwikkelaar
Ervaring met Python / PostgreSQL / XML / Javascript en/of CSS
Rijbewijs B

Soft skills:
Sterke communicatieve vaardigheden
Groot verantwoordelijkheidsgevoel
Analyserend vermogen
Onderscheidend vermogen
Beheersing van Nederlandse en Engelse taal

Nice to have:
Ervaring met ERP-software
Ervaring (als ontwikkelaar) met open source pakketten en communities
Ervaring met e-commerce, MRP, CRM en/of CMS software
Ervaring in klant adviestrajecten op het snijvlak van business en IT

Aanbod

Een flexibele werkomgeving met een royaal salaris. Een leaseauto, laptop en smartphone regelen we direct voor je. Naast werk is er ook ruimte voor gezellige borrels en ski-trips.

Jouw ontwikkeling is belangrijk voor ons, we bieden je het studiebudget en de ruimte om middels de Academy meer te leren en de expert te worden die wij zoeken.

Een hecht team met slimme, betrokken mensen in een gedreven en informele organisatie met ruim 20 jaar ervaring. Met uitdaging: geen project, klant of werkdag is hetzelfde.

Inlichtingen

Fred R. van Dulken
0653549130

Sollicitatie

Fred R. van Dulken
0653549130

Vragen? Neem contact op!

Fred R. van Dulken

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp