PLC/SCADA Software Engineer – Eindhoven

Introductie

Ben jij een ervaren PLC/SCADA Software Engineer op zoek naar een dynamische functie binnen de Industriële Automatisering in Brabant? Lees dan verder!

Organisatie

Waar kom je te werken?

Zonder beweging staat alles stil. Ook bij advisering, engineering, realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud van industriële installaties draait het om wendbaarheid. Wereldwijd de juiste expertise op het juiste moment inzetten én managen. Flexibel inspelen op veranderingen. Voortdurend zoeken naar innovatieve Solutions & Services die processen verbeteren. Dat is in een notendop wat onze opdrachtgever doet.
Het netwerk van onze opdrachtgever telt wereldwijd 20.000 specialisten en 400 business units in 40 landen. In Nederland bewegen 850 ondernemende professionals vanuit 22 business units de industrie.

Functie

Wat houdt de functie in?

Een productielijn is meestal continu in bedrijf voor een optimaal rendement. Stilstand is funest voor de producent. De service afdeling is daarom 24/7 beschikbaar om met een team van enthousiaste en deskundige software engineers storingen bij onze industriële klanten op te lossen en zorg te dragen voor continuïteit en optimalisering van productie-automatiseringssystemen.

Als PLC/SCADA Software Engineer verricht je naast correctief- ook preventief onderhoud en ben je actief met analyse en het doen van verbeter-voorstellen. 95% van alle storingen los je op middels een remote verbinding. Helder communiceren plus het stellen van gerichte vragen is dan erg belangrijk om snel tot een juiste diagnose te kunnen komen. Het is een veelzijdige en uitdagende baan, waarbij je altijd terug kunt vallen op een team van fijne en deskundige collega’s.

Functie-eisen

Ben of heb jij dit?

* Een afgeronde HBO opleiding (richting Elektrotechniek / Mechatronica);
* Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de industriële automatisering;
* Veel kennis van moderne besturingssystemen zoals Siemens (SIMATIC S7/PCS7/TIA Portal) of Allen Bradley (CLX), HMI/ SCADA systemen en industriële netwerken zoals Profibus en Profinet.

Verder herken je je in het volgende profiel:
Je bent praktisch en flexibel in de aanpak van je werk en je bent bereid om in een consignatiedienst mee te draaien. Verder communiceer je mondeling en schriftelijk gemakkelijk in zowel de Nederlandse als Engelse taal. Stilstaan is voor jou geen optie. Je wilt je verder ontwikkelen; zowel persoonlijk als in je vakgebied en je wil meehelpen aan de groei van een enthousiast serviceteam.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

Een fijne werksfeer en volop ruimte voor samenwerking waarbij jouw inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Verder hebben ze persoonlijke begeleiding en opleiding hoog in het vaandel staan en zijn hier dus ook genoeg (doorgroei-)mogelijkheden toe.

Wat betreft arbeidsvoorwaarden:
* De salarisschaal loopt tot ongeveer €5.000,- bruto per maand op basis van 40 uur (afhankelijk van je ervaring);
* De mogelijkheid om 32 of 36 uur te werken;
* 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (38 totaal) en de mogelijkheid maximaal 15 dagen bij te kopen;
* Een vast contract;
* Lease-auto;
* Netto onkostenvergoeding & eventuele vergoeding voor cosnigatiedienst;
* Laptop en telefoon;
* Winstdeling 4 a 5% op jaarbasis;
* De mogelijkheid tot deelname in het bedrijfsaandelenplan.

Inlichtingen

Ben jij de PLC/SCADA Software Engineer die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw cv. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Robin Wedding via 06-27227065.

Sollicitatie

Robin Wedding
+31(0)6 27227065
robin@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Robin Wedding

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp