PLC Control Engineer werving

PLC Control Engineer werving volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in PLC Control Engineer werving

Plc control engineer werving

Fahr-Becker kijkt verder dan de match tussen een kandidaat en de functievereisten. Als we zien dat de kandidaat de functie van PLC control engineer zou kunnen vervullen, analyseren we ook of de kandidaat als mens bij de werkgever past. Als de kandidaat en het bedrijf beiden die klik voelen zal dit namelijk een duurzame match tot gevolg hebben en daarmee een voor beide partijen prettige werkrelatie

Inschatten of iemand aan de gestelde functie eisen voldoet kunnen wij prima voor u doen. We zijn al sinds 2006 gespecialiseerd in ICT Werving en Selectie en hebben in die tijd vele verschillende functies ingevuld. Aangezien we psychologen gebruiken als recruitment consultants kunnen we ook goed de juiste persoonlijkheid aan de opdrachtgever koppelen.

Werving en Selectie met psychologische benadering

Om de juiste kandidaten te vinden beschikken wij over een groot netwerk bestaande uit ICT personeel als java developers, PLC control engineers en andere ICT specialisten dat we sinds ons ontstaan in 2006 hebben opgebouwd.

In dit netwerk staat 8.9% open voor een nieuwe baan en 72% is toe aan een andere werkgever zonder dat dit zelf door te hebben stelt NOA. Onze psychologen zijn uitermate geschikt om deze groep ict specialisten te herkennen en in te schatten of deze wens binnen voor de vacature relevante tijd voor de kandidaat duidelijk zal worden.

Een volledig dossier voor uw eerste gesprek

Indien de PLC control engineer besluit dat het inderdaad tijd is voor een nieuwe baan en hij het sollicitatietraject wilt starten vragen we hem een motivatiedocument in te vullen en die samen met een actuele versie van zijn CV terug te sturen. Aan de hand van deze documenten stellen wij hem aan u voor en laat onze recruitment consultant u weten hoe de kandidaat tot nu toe op hem overkomt.

Als u benieuwd bent naar de PLC control engineer en hem uitnodigt voor een gesprek zetten wij een carrière waarden assessment klaar voor de kandidaat en verzoeken wij hem deze in te vullen. Daarnaast houden we een diepte interview waarin we de uitslag van het assessment bespreken en de carrière van de kandidaat doornemen. Alles dat we over de kandidaat hebben wordt samengevoegd tot een dossier welke u krijgt voor het eerste gesprek. Zo kunt u volledig ingelezen het gesprek in gaan en kunt u een veel efficiënter gesprek hebben dan wanneer u alleen het CV van de kandidaat kent.