PHP Software Developer – Breda

Introductie

Ben jij een ambitieuze software developer en gaat je hart sneller kloppen van PHP? Vindt jij het leuk om uitgedaagd te worden en aan een eigen software product te werken wat dagelijks meer traffic heeft dan MediaMarkt op Black Friday? Lees dan snel verder!

Organisatie

Deze jonge organisatie is opgericht speciaal voor ondernemers. Met hun eigen online SaaS-platform brengen zij freelancers en ondernemers samen. Zij zitten gevestigd in centrum Breda en hebben nu zo’n 100 fte in dienst. Het IT-team bestaat nu uit 13: 2 UX designers, 2 Mobile developers, 2 Front-end developers, 4 Back-end developers en 1 Test Automation Engineer. Zij zijn nu op zoek naar een ervaren en gedreven PHP Developer die het IT-team komt versterken.

Functie

In deze rol ben je medeverantwoordelijk voor een optimale gebruikerservaring van de 400.000+ ingeschreven freelancers en 5.000+ opdrachtgevers. And still counting! Hun platform is namelijk de online marktplaats voor freelance dagklussen in de logistiek, bezorging, schoonmaak en retail. De basis van het platform staat. Nu de next step: een ultiem, multifunctioneel platform! Het platform is volledig online. Ze hebben een web dashboard voor de opdrachtgevers en eigen collega’s, en de freelancers zijn actief via de mobiele app. Je zult dus gaan bouwen aan verschillende projecten, afgestemd op de doelgroep. Samen met de andere PHP-backend Developers ga jij aan de slag en leer je alle ins- en outs van het platform en de tools waarmee je gaat werken. Je gaat meedraaien met de maandelijkse releases en werken aan de tussentijdse aanpassingen binnen het platform. Maar bouw je liever iets van scratch, of wil je je bezighouden met de performance van het platform? We zorgen er altijd voor dat jij in iedere sprint op je best wordt ingezet. Het uiteindelijke doel? Jij gaat een van dé back-end experts worden van het platform en zelfstandig of in teamvorm aan de slag met alle nieuwe features en releases.

Functie-eisen

– Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met PHP; – Kennis van Symfony, MySQL, Git en ElasticSearch; – Mocht je geen ervaring hebben met Symfony, dan heb je in ieder geval gewerkt met een ander framework, zoals Laravel of Zend; – Je hebt een professionele beheersing van de Nederlandse taal; Nog niet met alle bovenstaande technieken ervaring? Er is genoeg kennis in huis om je dit te leren!

Aanbod

Je wordt onderdeel van een snel groeiend scale-up bedrijf waar je veel invloed hebt! Jouw mening en ideeën tellen. Het team is gedreven, gefocust en gemotiveerd. Naast persoonlijke groei en een hecht team krijg je ook: – Een salaris tussen de € 3.000 en € 5.500 (o.b.v. ervaring); – 32,5 vakantiedagen; – Sportbudget van €150,- per jaar; – Bonusregeling: €350,- per kwartaal (mits targets zijn behaald); – Pensioenregeling; – Een laptop en telefoon wordt voor je geregeld; – Mobiliteitspas: OV of met auto registreren; – Meebouwen aan een hard groeiend bedrijf en jij staat aan het begin; – Veel ruimte (en de middelen) voor jouw persoonlijke ontwikkeling; – Veel vrijheid om je dag binnen de sprint zelf in te richten zoals je wilt; – Een jaarlijks groot bedrijfsfestival! – Jaarlijkse bezoeken aan internationale events en congressen;

Inlichtingen

Ben jij de PHP Developer die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Jasper van den Bergh.

Sollicitatie

Jasper van den Bergh +31(0)6 25 52 83 54 jasper@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Jasper van den Bergh

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!