OutSystems Specialist – Rotterdam

Introductie

Ben jij een OutSystems Specialist (>2 jaar ervaring) op zoek naar een ambitieus softwarebedrijf? Lees dan verder!

Organisatie

Waar ga je aan de slag? Je gaat aan de slag bij een softwarebedrijf met een speciale missie: ze helpen mensen en organisaties bij het waarmaken van hun ideeën. Hun oplossingen zijn als het ware de bouwstenen onder de dromen van hun klanten. Co-creatie is het kloppend hart van hun cultuur. In nauwe samenwerking met klanten werken ze toe naar bruikbare implementaties. Snel, simpel en samen. Dit doen ze op een agile manier van werken.

Functie

Wat ga je doen? Als OutSystems specialist heb je affiniteit met het bouwen van toepassingen. Je bent gecharmeerd van de snelheid waarmee je met OutSystems de gewenste toepassingen kunt realiseren. Je bent bekend met OutSystemsen en beschikt over gedegen kennis van software development (bijvoorbeeld .NET Framework of Java). Een goede communicatie met de klant en de eigen organisatie en het in beeld brengen van realistische verwachtingen, zijn van essentieel belang. Vanuit je professionaliteit stem je de inhoud van je werk(wijze) met de klant af. Je hebt daarbij een ruime inbreng om naar eigen inzicht zaken op te pakken. De werkzaamheden worden zelfstandig of in een team uitgevoerd. De locatie van de werkzaamheden kan bij de klant, op het eigen kantoor of thuis zijn. Je taken omvatten het: * Begrijpen van bedrijfsprocessen; * Bedenken van oplossingen; * Programmeren, testen en onderhouden van software; * Maken van een urenschatting voor een te realiseren oplossing; * Samenwerken met de collega’s en medewerkers van de klant; * Afstemmen van de verwachting van de klant; * Opleiden/helpen van gebruikers; * Delen van kennis/ervaring met collega’s; * Bijhouden en uitbreiden in diepte of breedte van je vaardigheden; Je krijgt de verantwoordelijkheid om een resultaat neer te zetten dat voldoet aan de verwachting van de klant. Het zwaartepunt voor deze functie ligt op het technisch realiseren van oplossingen.

Functie-eisen

Voor de functie van OutSystems Specialist beschik je over: * Een afgeronde HBO of WO studie; * Minimaal 2 jaar ervaring met OutSystems; * Minimaal 4 jaar ervaring met het ontwikkelen van systemen; * Bereidheid tot reizen, studeren en het behalen van certificaten; * Ervaring met agile development (dit is een pré). Daarnaast ben je als persoon slagvaardig, analytisch sterk en pragmatisch. Tot slot beschik je over een klantgerichte instelling en ben je woonachtig in de regio Randstad, Utrecht, Breda of Eindhoven.

Aanbod

Wat bieden zij jou? * Salarisschaal tussen €4000-€6000 bruto per maand op basis van 40 uur; * Contract voor onbepaalde tijd; * Ruime bedrijfswagenregeling zonder eigen bijdrage en onbeperkt privé kilometers; * 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om dagen bij te kopen; * Werken in het buitenland en overwerk wordt goed beloond; * Reistijd boven de 12,5 uur per week wordt gecompenseerd door minder uren per week te werken; * Ze betalen je studie; * Winstdeling: deelname in de eigen organisatie is mogelijk door certificaten te kopen. Tot slot wordt thuiswerken ondersteund. De faciliteiten daarvoor zijn er en steeds meer klanten zien er het voordeel van in. Om je werk goed te kunnen doen krijg je de beschikking over de benodigde zaken. Telefoon en internet worden ter beschikking gesteld.

Inlichtingen

Ben jij de OutSystems Specialist die wij zoeken? Heb je interesse of gewoon wat vragen? Neem contact op met Stefan van Straten via 06 29 56 06 20 of klik op de button.

Sollicitatie

Stefan van Straten +31(0)6 29 56 06 20 stefan@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Stefan van Straten

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!