OutSystems Specialist – Noord-Brabant of de Randstad

Introductie

Ben jij een OutSystems Specialist met minimaal 2 jaar ervaring en op zoek naar een ambitieus softwarebedrijf? Lees dan verder!

Organisatie

Je gaat aan de slag bij een softwarebedrijf met een speciale missie: ze helpen mensen en organisaties bij het waarmaken van hun ideeën. Hun oplossingen zijn als het ware de bouwstenen onder de dromen van hun klanten. Co-creatie is het kloppend hart van hun cultuur. In nauwe samenwerking met klanten werken ze toe naar bruikbare implementaties. Snel, simpel en samen. Dit doen ze op een agile manier van werken. Door deze werkwijze zal jij als Outsystems Developer een kijkje nemen in verschillende keukens. Een vaste baan met veel afwisseling en eigen inbreng. Ook vinden zij het belangrijk dat jij op je plek zit. Hier besteden ze dan ook veel aandacht aan.

Functie

Wat ga je doen? Als OutSystems specialist heb je affiniteit met het bouwen van toepassingen. Je bent gecharmeerd van de snelheid waarmee je met OutSystems de gewenste toepassingen kunt realiseren. Je bent bekend met OutSystemsen en beschikt over gedegen kennis van software development. Een goede communicatie met de klant en de eigen organisatie en het in beeld brengen van realistische verwachtingen, zijn van essentieel belang. Vanuit je professionaliteit stem je de inhoud van je werk(wijze) met de klant af. Je hebt daarbij een ruime inbreng om naar eigen inzicht zaken op te pakken. De werkzaamheden worden zelfstandig of in een team uitgevoerd. De locatie van de werkzaamheden kan bij de klant, op het eigen kantoor of thuis zijn. Je taken omvatten het: * Begrijpen van bedrijfsprocessen; * Bedenken van oplossingen; * Programmeren, testen en onderhouden van software; * Maken van een urenschatting voor een te realiseren oplossing; * Samenwerken met de collega’s en medewerkers van de klant; * Afstemmen van de verwachting van de klant; * Opleiden/helpen van gebruikers; * Delen van kennis/ervaring met collega’s; * Bijhouden en uitbreiden in diepte of breedte van je vaardigheden; Je krijgt de verantwoordelijkheid om een resultaat neer te zetten dat voldoet aan de verwachting van de klant. Het zwaartepunt voor deze functie ligt op het technisch realiseren van oplossingen.

Functie-eisen

* Een afgeronde HBO of WO studie; * Minimaal 2 jaar ervaring met OutSystems; * Bereidheid tot reizen, studeren en het behalen van certificaten; * Ervaring met agile development (dit is een pré). Daarnaast ben je als persoon slagvaardig, analytisch sterk en pragmatisch.

Aanbod

* Een start salaris wat op kan lopen tot € 6500 bruto per maand op basis van 40 uur; * Contract voor onbepaalde tijd; * Ruime bedrijfswagenregeling zonder eigen bijdrage en onbeperkt privé kilometers; * 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om dagen bij te kopen; * Ze betalen je studie; * Winstdeling: deelname in de eigen organisatie is mogelijk door certificaten te kopen. Tot slot wordt thuiswerken ondersteund. De faciliteiten daarvoor zijn er en steeds meer klanten zien er het voordeel van in. Om je werk goed te kunnen doen krijg je de beschikking over de benodigde zaken. Telefoon en internet worden ter beschikking gesteld.

Inlichtingen

Ben jij de OutSystems Specialist die wij zoeken? Solliciteer dan via de ‘ik heb interesse button’ met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Robbin van Rooij via 06 22 29 99 02.

Sollicitatie

Robbin van Rooij +31(0)6 25 29 99 02 Robbin@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Robbin van Rooij

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!