Oracle Developer PL/SQL of APEX – Zuid-Holland

Introductie

Ben jij een ervaren Oracle Developer die graag werkt aan uitdagende projecten bij de klant? Lees dan verder!

Organisatie

Waar ga je aan de slag? Ze zijn een ervaren leverancier van geavanceerde technologie-oplossingen en ze streven ze ernaar om dagelijks bij te dragen aan de verbetering van efficiëntie. Hun team van deskundige technici biedt een breed scala aan diensten aan, variërend van consultatie tot op maat gemaakte oplossingen en beheerde services. Ze leveren IT-oplossingen aan diverse sectoren, waaronder containervervoer, logistieke operaties in grote havens van West-Europa, distributiecentra en fabrieken. Door middel van hun innovatieve benaderingen kunnen verschillende systemen in de supplychain naadloos integreren met interne en externe platforms, zoals ERP, WMS en diverse randapparatuur. Hun doel is om informatietechnologie (IT) te verenigen met operationele systemen (OT), waarbij ze gebruikmaken van technologieën zoals PL/SQL, Apex en Oracle om dit te realiseren voor individuele klanten.

Functie

Wat ga je doen? * Samen met de klant(en) uit de transport en logistiek en onze businessanalisten functionaliteiten bespreken en bepalen. * Functionele wensen vertalen naar technische oplossingen. * Software schrijven en tevens testen op basis van functionaliteit. * Applicatiesoftware aanpassen. * Apex en Oracle queries definiëren en implementeren. * Data modellering en databasetriggers en databeveiliging definiëren en implementeren. * Unit testen maken.

Functie-eisen

Wat vragen zij van jou? * Een afgeronde HBO of WO-opleiding. * Minimaal 3 jaar recente werkervaring op het gebied van Oracle en/of SQL Server en de daarvoor benodigde tooling (bijvoorbeeld Oracle, Apex) (meer ervaring is natuurlijk ook van harte welkom) * Je hebt ervaring met de vertaalslag van functionele wensen naar technische oplossingen. * Gedreven, flexibel, verantwoordelijk en zelfstandig. * Je bent in het bezit van geldig rijbewijs. * Je schrijft en spreekt goed Nederlands en Engels.

Aanbod

Wat kun je van hun verwachten? Een betrokken organisatie waarin we samen kijken naar hoe jij je zo goed mogelijk (persoonlijk en technisch) kunt ontwikkelen en doorgroeien. Verder kun je denken aan: * Uitdagende projecten * Goede mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je carrière verder uit te bouwen * Een informele werksfeer in een team * Een goed salaris * Een vaste 13e maand * 29 vakantiedagen (met de vrijheid om dagen bij te kopen) * Leaseauto of mobiliteitsbudget * Pensioenregeling * Maandelijkse netto onkostenvergoeding * Opleidingen via hun eigen Academy * Een boekenbudget van € 150.- per jaar

Inlichtingen

Ben jij de Oracle Developer die wij zoeken? Solliciteer dan via de ‘ik heb interesse!’ met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem dan contact op met Ian van Ewijck via +31629608435 of ian@fahr-becker.nl

Sollicitatie

Ian van Ewijck +31(0)6 29608435 Ian@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Ian van Ewijck

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!