Oracle CRM Werving

Oracle CRM Werving volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Oracle CRM Werving

Oracle CRM Werving

Als je een werving en selectiebureau inschakelt wil je dat je nieuwe Oracle CRM specialist zo lang mogelijk voor je blijft werken. Fahr-Becker begrijpt dit heel goed en doet dan ook haar best om dit te bewerkstelligen. De beste manier om een werknemer zo lang mogelijk bij je te houden is om er voor te zorgen dat de werknemer niet alleen goed bij de functie past, maar ook bij de werkgever.

Bij Fahr-Becker werken we niet met ex-ICTers als Recruitment Consultants, maar hebben we afgestudeerde psychologen in dienst. Met 10 jaar ervaring in gespecialiseerde ICT werving op zak kunnen wij prima inschatten of iemand op papier geschikt is voor een vacature of niet. Om een schatting te maken of een kandidaat goed aansluit bij de bedrijfscultuur van onze opdrachtgever zijn de psychologen natuurlijk uitermate geschikt.

Recruitment met psychologische benadering

Uw toekomstige Oracle CRM specialist gaan wij voor u vinden in ons extensieve netwerk bestaande uit louter ICT specialisten dat we al sinds onze oprichting in 2006 opbouwen en er nog dagelijks in slagen het in omvang te laten toenemen.

Niet minder dan 72% van het ICT personeel in Nederland staat open voor een andere baan zonder dit zelf te weten of er actie naar te ondernemen (bron: NOA). Onze recruitment consultants kunnen als psycholoog deze mensen goed herkennen en ze dit laten inzien en enthousiast krijgen voor een eventuele verandering van werkgever.

Een volledig dossier voor uw eerste gesprek

Als een kandidaat het sollicitatietraject wilt starten verzoeken wij hem een motivatiedocument in te vullen en die terug te sturen met een recente versie van zijn CV. Dit sturen we door naar u als opdrachtgever met aanvulling van de eerste indruk van onze recruitment consultant.

Indien u het sollicitatietraject met de kandidaat wilt doorzetten zullen wij hem een carrière waarden assessment laten invullen dat aantoont wat iemand drijft in zijn werk. Het resultaat nemen we door in een diepte interview en voegen we met een verslag van dat interview, het CV en motivatieformulier samen tot een volledig dossier over de kandidaat. Dit krijgt u voor het gesprek met de kandidaat plaatsvindt zodat u zich goed kunt voorbereiden op het gesprek.