Oracle CRM Werving en Selectie

Oracle CRM Werving en Selectie volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Oracle CRM Werving en Selectie

Oracle CRM Werving en Selectie

In een recruitment traject is het niet alleen van belang dat een kandidaat goed aansluit bij de vacature, maar ook dat kandidaat en werkgever een juiste match zijn. Fahr-Becker begrijpt namelijk dat naast het doel om of de kandidaat te vinden die de functie kan vervullen je ook wilt dat de kandidaat goed bij je bedrijf past omdat dit de basis is voor een goede, langdurige werkrelatie.

Op het eerste oog in te schatten of iemand over de benodigde vaardigheden beschikt kunnen wij prima voor u doen. We zijn al 10 jaar gespecialiseerd in ICT Werving en Selectie en hebben alle functies wel voorbij zien komen en ingevuld. Het echte doorzagen laten we aan u over, want dat kunt u toch beter bepalen dan wij. Aangezien we psychologen gebruiken als recruitment consultants kunnen we wel goed de juiste persoonlijkheid aan de opdrachtgever koppelen.

Recruitment met psychologische benadering

Fahr-Becker is opgericht in 2006 en sinds de oprichting werken wij aan een uitgebreid netwerk bestaande uit ICT specialisten welke nog elke dag in omvang toeneemt. Wij twijfelen er dan ook niet aan dat we uw ideale Oracle CRM specialist kunnen vinden.

In dit netwerk staat 8.9% open voor een nieuwe baan en 72% is toe aan een andere werkgever zonder zich daar bewust van te zijn zo stelt NOA. Onze psychologen zijn uitermate geschikt om deze groep ict specialisten deze optie te laten inzien en ze te begeleiden bij de stappen van nadenken over de mogelijkheid, tot realisatie en uiteindelijk IK HEB INTERESSE!.

Een volledig dossier voor uw eerste gesprek

Indien de kandidaat besluit dat het inderdaad tijd is voor een nieuwe baan en hij het sollicitatietraject wilt starten vragen we hem een motivatiedocument in te vullen en die samen met een actuele versie van zijn CV terug te sturen. Aan de hand van deze documenten stellen wij hem aan u voor en laat onze recruitment consultant u weten hoe de kandidaat tot nu toe op hem overkomt.

Als u de kandidaat wilt uitnodigen voor een sollicitatiegesprek vragen wij de kandidaat om een carrière waarden assessment te maken en maken wij voor dat gesprek plaatsvindt een afspraak met de kandidaat voor een diepte interview. Van het interview wordt een verslag gemaakt en deze wordt samen met de uitslag van het assessment, het cv en motivatiedocument voor u samengevoegd tot een dossier die we u doen toekomen voordat u het eerste gesprek in gaat, zodat u zo voorbereid mogelijk bent. Uiteraard begeleiden we beide partijen ook nog na het eerste gesprek tot en met de contract ondertekening.