Vacatures

Ontwikkelingstraject Java Developer – Amsterdam

Introductie

Ben jij een ambitieuze Java Developer en wil jij een ontwikkelingstraject in richting Sr Java of Sr. Big Data? Lees dan verder!

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Het is de missie van dit bedrijf is om ambitieuze Java Developers een traject te bieden waarmee ze sneller en beter Senior Java Developers of Senior Big Data Engineers kunnen worden. Kwaliteit en kunde staan hoog in het vaandel en zij vinden dan ook dat het predicaat Senior hoort bij een Developer die van wanten weet, inhoudelijk zeer sterk is en sociaal en communicatief vaardig. Op al die vlakken geeft het driejarig programma van onze opdrachtgever sturing én ondersteuning.

Functie

Hoe ziet het ontwikkelingstraject er uit?

Bij onze opdrachtgever volg je een driejarig opleidingstraject waarin alle belangrijke onderwerpen aan bod komen die zorgen dat jij een Senior Java Developer of Senior Big Data Engineer wordt. Inhoudelijk neem je deel aan interne trainingen gericht op zowel development vaardigheden alsook vakmanschap. Dit inhoudelijke programma is samengesteld door topconsultants uit de markt die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarmee sluit het aan bij wat (toekomstige) klanten van je verwachten.

Naast dat het programma een sterk inhoudelijk karakter heeft, gaat het ook in op jouw ontwikkeling als het gaat om de sociale aspecten van een Senior Developer zijn. Als onderdeel van het programma volg je een tweejarig intensief traject gericht op consultancy vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. In het derde jaar krijg je de mogelijkheid om je te specialiseren in één van de volgende vier richtingen:
– Back-end Development;
– Front-end Development;
– Full-Stack Development;
– Big Data Engineering.

Na dit 3-jarig opleidingstraject ben je van een mooie carrière verzekerd! Je groeit namelijk, afhankelijk van jouw ambitie en achtergrond, door naar een van de twee zusterbedrijven van onze opdrachtgever. Het ene bedrijf is gespecialiseerd in Java en Front-end Development en het andere bedrijf is gespecialiseerd in Big Data.

Functie eisen

Wie ben jij?

Onze opdrachtgever heeft ruimte voor maximaal 12 talenten in het programma. Door de kleinschaligheid zijn ze in staat om je de juiste begeleiding te bieden. Uiteraard selecteren ze alleen de meest veelbelovende Java Developers voor dit programma.

Je beschikt over:
* Vooropleiding HAVO/VWO met exacte vakken;
* HBO / Universitaire opleiding, liefst Informatica (of een vergelijkbare studie);
* Minimaal een half jaar Java werkervaring;
* Development ervaring tijdens je studie en werkjaren.
* Een geldig rijbewijs.

Verder ben je communicatief vaardig, ambitieus, leergierig gepassioneerd en fun to work with!

Aanbod

Wat bieden zij jou?

* De salarisrange is €2650,- – €3400,-;
* Jaarcontract;
* Studieschuld, overname leaseauto en concurrentie beding bespreekbaar;
* 25 vakantiedagen;
* Pensioenregeling;
* €700,- leasebuget;
* Telefoon en laptop.

Inlichtingen

Ben jij de ambitieuze Java Developer die wij zoeken? Solliciteer dan voor maandag 21 mei via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

Sanne Cremer
+31(0)6 29520905
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?