.NET Developer – Utrecht Omgeving

Introductie

Ben jij een .NET Developer die vakmanschap, persoonlijke groei en de klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan? Lees dan snel verder.

Organisatie

Deze IT-organisatie bestaat al twintig jaar. Ze zijn inmiddels met zo’n 50 professionals die zich specialiseren in het ontwerpen en maken van betrouwbare softwareoplossingen. Oorspronkelijk is de organisatie gestart als dienstverlener in business analyse en testautomatisering. Vandaag de dag hebben zij .NET , Java en cloud development toegevoegd aan hun specialisaties waardoor er drie stromingen zijn ontstaan in de organisatie: – Business Solutions; – Test Consulting; – Software development. Het bedrijf staat bekend om hun persoonlijke aanpak en passie voor het vak. Je gaat aan de slag voor grote, toonaangevende opdrachtgevers in een agile omgeving. Jij gaat jezelf richten op complexe vraagstukken. Het doel: de informatievoorziening bij de opdrachtgever ingrijpend veranderen! In deze organisatie worden nieuwe mensen niet aangenomen op basis van de projectbehoefte. In tegendeel! Zij voegen alleen mensen bij het team die passen bij de cultuur. Is er een klik? Delen jullie dezelfde visie op IT? Dan ben jij een match! Jij als consultant staat centraal en samen wordt gezocht naar een kloppende opdracht.

Functie

Als .NET Developer werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor IT vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid. Jouw aandeel is voor ons onmisbaar, waarbij we sturen op passie voor je vak en de kwaliteit van het werk.

Functie-eisen

Jouw collega’s omschrijven je als een resultaatgerichte teamplayer. Samenwerken en vakmanschap helpen jou met het bereiken van je doel en staan dagelijks centraal in je werk. Want zo draag je per slot van rekening bij aan het succes van de opdracht! Verder heb jij: – Een afgeronde Hbo-opleiding – Je hebt ervaring met frameworks als MVC, Angular en Serverless – Je snapt RESTful API en MongoDB – Je werkt onder anderen aan de frontend: JavaScript, CSS en Visual Studio – Je kan een CI/CD pipline omzetten met Github actions en evt. Nuget packeges publiceren (Devops) – Je bouwt testbare services en applicaties met oog voor monitoring en alerts – je hebt passie voor je vak en jezelf ontwikkeling

Aanbod

Naast een schitterende werkplek, diverse opdrachten met veel afwisseling en ruimte voor persoonlijke-/professionele groei, krijg je ook: – een vast contract; – salarisrange €3.000,- en €5.500,- bruto per maand afhankelijk van je ervaring; – 8% vakantiegeld; – 28 vakantiedagen; – een leaseauto of mobiliteitsvergoeding; – een pensioenregeling.

Inlichtingen

Robbin van Rooij +31(0)6 25 29 99 02 robbin@fahr-becker.nl

Sollicitatie

Robbin van Rooij +31(0)6 25 29 99 02 robbin@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Jasper van den Bergh

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!