.NET Developer – Rotterdam

Introductie

Ben jij een Medior of Senior .NET Developer die het leuk vindt om te werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie? Lees dan verder!

Organisatie

Het is een dynamische, innovatieve en klantgerichte organisatie (±400 fte) met veel oog voor een beter klimaat. In Nederland zetten zij zich in voor de natuur en het behoud van bosrijke omgevingen. Ze doen ook wereldwijd veel duurzame projecten in zowel Azië, Zuid-Amerika als Afrika, waarbij ze bossen beschermen, het ecosysteem bewaken en ook de lokale bevolking ondersteunen. Hun diensten zijn gericht op een steeds duurzamer Nederland. De kwaliteit van hun ondersteunende (IT) systemen en processen en van de selfservice voor hun klanten (500.000+) is daarbij cruciaal. Ze zijn gevestigd in Rotterdam op loopafstand van Rotterdam CS.

Hoewel ze door de jaren heen zijn gegroeid richting een grote speler, is de cultuur hetzelfde gebleven. Er is een informele / no-nonsense sfeer waarin je veel vrijheid krijgt en gewoon kunt zeggen wat je vindt. Ter uitbreiding van hun IT development team (zo’n 60fte met 30+ Developers verdeeld over 10 scrumteams) zoeken zij nu een .NET Lead Developer. Ieder team bestaat uit meerdere Developers, een Tester, Business Analist en Product Owner.

Onze opdrachtgever gelooft in de onderscheidende kracht van zelfbouw en eigen beheer, zowel in applicatieontwikkeling als IT-infrastructuur. De komende jaren werken zij hard om hun codebase volledig te vernieuwen. Daarnaast ontwikkelen ze nieuwe producten en implementeren ze allerlei wettelijke wijzigingen. Bij deze opdrachtgever werken als ontwikkelaar vraagt je dus om zowel met de oude technologieën als ook met de nieuwe ontwikkeltechnieken uit de voeten te kunnen.

Functie

Het team IT draagt zorg voor het versterken en ontwikkelen van het applicatielandschap om de organisatie doelmatig en efficiënt te laten werken in lijn met hun strategie, visie en doelen. Flexibele dienstverlening, maatwerkoplossingen en online toepassingen staan centraal. Team IT draagt dagelijks bij aan de uitstekende service die onze opdrachtgever levert en zij streven naar een zo kort mogelijke Time to Market. Bij de ontwikkeling van de kernapplicaties spelen onder andere innovatie, procesoptimalisatie en aansluiting op regelgeving een belangrijke rol.

Je gaat werken aan de ontwikkeling van diverse (web) applicaties, API’s en het interne framework waar dagelijks door honderdduizenden mensen gebruik van wordt gemaakt. Hierbij zal de nadruk liggen op Back-end en daarnaast de Front-end applicaties. Jij wordt dé kartrekker binnen het team en zult sparren met andere Leads en de Architect (deze mag best wat tegenwicht van jou krijgen). Verder bestaat jouw werk uit meedenken, het ontwerpen en het ontwikkelen van de aanpassingen of de nieuwe functionaliteit.

– Technologie / Methoden –

C#, ASP.NET MVC / Web API, .NET Core, Microservices, Visual studio, Team Foundation Server, Git, VueJS, Entity Framework, Unit testing / SOLID / DI / IoC, SQL Server, Azure, Azure DevOps, Agile / Scrum

Functie-eisen

• Afgeronde en relevante HBO of WO;
• Minimaal 3 jaar ervaring als Ontwikkelaar met .NET (web);
• Communicatief vaardig.

Aanbod

Jaarcontract (daarna vast), goed salaris, vaste 13e maand (kan ook in dagen worden uitgekeerd), bonus (1 tot 2 maandsalarissen), 25 vakantiedagen, laptop, studiemogelijkheden, NS Business Card (altijd vrij reizen), pensioenregeling, 36 – 40 uur werken, flexibele werktijden, thuiswerk mogelijkheden (ook na Covid).

Inlichtingen

Ben jij de .NET Developer die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp