.NET / Azure Software Developer – Emmeloord / Vianen (inhouse)

Introductie

Ben jij een .NET / Azure Software Developer op zoek naar een uitdagende inhouse functie in Emmeloord of Vianen? Lees dan verder!

Organisatie

Met enige regelmaat blijkt een kloof te bestaan tussen de hardware die onderdeel is van een infrastructuur en de gewenste functionaliteit. Dit kan zijn omdat de leverancier daarin (nog) niet voorziet, ofwel omdat de requirements complexer zijn dan gangbaar. In zulke gevallen dicht je als de Software Developer – in nauwe samenwerking met de projectmanagers, technische engineers én leveranciers – het gat. Dit doe je door het ontwerpen, realiseren en opleveren van maatwerksoftware. Hiervoor doorloop je de gebruikelijke projectstappen om verwachtingen en resultaten op één lijn te krijgen.

Bij onze opdrachtgever hanteren ze de Agile- of Scrum-methodiek, zodat ze snel concrete waarde toe kunnen voegen voor klanten. De ontwikkelde programmatuur kan eenmalig afgenomen worden, waarbij de klant het gebruiksrecht krijgt, eventueel mét een kopie van de code. Of ze kunnen kiezen voor een Managed Service-model, waarbij de klant de software blijft onderhouden en door ontwikkelen en de klant alleen de beschikbare functionaliteit afneemt. Klanten zijn o.a. Asics, BMW, Van Der Valk, Fletchergroep, Sligro.

Functie

Je gaat aan de slag op de afdeling Services. Deze afdeling verzorgt implementaties van diverse oplossingen bij klanten en is verantwoordelijk voor inbreng van kennis en specialisme binnen hun productportfolio om continu oplossingen te kunnen implementeren, die aan de laatste technologische stand voldoen.

Je gaat werken in een klein, maar enthousiast team van Software Engineers (developers) en valt onder de eindverantwoordelijkheid van de Director Services. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van gebruikersapplicaties op basis van gebruikersspecificaties en zorg je voor de oplevering van de beoogde functionaliteit. Ook het documenteren van de ontwikkelde software en het schrijven van handleidingen behoort tot jouw taken. Tevens ben je in staat om applicaties op maat te ontwikkelen.

Functie-eisen

Je bent een enthousiaste teamplayer, die in staat is om een klantspecifieke opdracht te definiëren en deze te toetsen op haalbaarheid. Daarnaast zorg je voor een functioneel/technisch ontwerp en ben je verantwoordelijk voor afstemming met de klant om de opdracht tot een goed resultaat te brengen. Ze verwachten van jou dat je in het werkaanbod de ruimte benut om nieuwe kennis op te doen en je vaardigheden verder te ontplooien.

Verder beschik je over:
* HBO denk- en werkhouding;
* Kennis van C#, ASP.NET, .NET Core, MVC, HTML;
* Minimaal 3 jaar ervaring;
* Ervaring in het opzetten van concepten/ architecturen/ high level design/ design-patterns
* Ervaring met Azure ( o.a. CI/CD, Microservices, Kubernetes)
* Analytisch en probleemoplossend vermogen
* Communicatief vaardig in het overbrengen van kennis, het meenemen van collega’s in de ( technische) keuzes, vanuit de techniek toegevoegde waarde beiden aan sales en /of
business consultants
* Het benoemen en inperken van technische risico’s
* Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

Aanbod

Een uitdagende werkomgeving met ruimte voor eigen initiatieven, ontplooiing en opleidingsmogelijkheden. Verder biedt onze opdrachtgever interessante projecten en klantomgevingen om je opdrachten uit te voeren. Ze zijn Goldpartner van Microsoft, Cisco (hele nauwe banden) en NetApp, en Enterprise Partner van VMWare. Het is een gezellig bedrijf om voor te werken, waar sfeer en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Regelmatig worden informele activiteiten georganiseerd om collega’s ook buiten het werken te leren kennen. Bovendien beschikken zij dankzij deze combinatie van kwaliteit, kennis en klantgerichtheid al sinds een aantal jaren over Cisco’s ‘Customer Satisfaction Excellence’-status voor maximale klanttevredenheid.

Wat betreft arbeidsvoorwaarden:
* Afhankelijk van je kennis en ervaring loopt de schaal tot maximaal €6000;
* Reiskostenvergoeding;
* 26 vakantiedagen;
* Mobiel en abonnement;
* Budget van €2200 om laptop naar keuze samen te stellen;
* Mogelijkheid tot volgen van trainingen en cursussen;
* Pensioen regeling 2/3 werkgever en 1/3 werknemer.

Inlichtingen

Ben jij de .NET / Azure Software Developer die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Jasper van den Bergh via 06 25 52 83 54.

Sollicitatie

Jasper van den Bergh
+31(0)6 25528354
jasper@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Jasper van den Bergh

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!