.NET Applicatieontwikkelaar – Rotterdam

Introductie

Wil jij als .NET Developer diverse klanten ondersteunen en een bijdrage leveren aan hun bedrijfskritische applicaties? En werk jij graag in een vast team van collega’s? Lees dan verder!

Organisatie

Toonaangevende organisatie binnen de hightech industrie. Ze maken maatwerksoftware op bedrijfskritische processen voor o.a. Kruidvat, Atlas Copco, ICI Paris en de Rotterdamse Haven. Ze bouwen complete systemen voor integraties met bijvoorbeeld machines, tablets, web portals en voertuigen. Ze zijn meervoudig Goldpartner ván en hebben nauwe banden mét Microsoft. Het is een club vol gepassioneerde Microsoft experts, die ook eigenwijs durven te zijn. Ontwikkeling van medewerkers is erg belangrijk en dat zie je terug in de groeimogelijkheden (financieel, functie, tech skills, soft skills). De cultuur is informeel, betrokken en open. Eigen meningen worden gewaardeerd en gerespecteerd.

Functie

– Functie –

Ze doen voor het overgrote deel inhouse projecten. Nu wordt er voornamelijk vanuit huis gewerkt. ‘Straks’ zal het een combi zijn van thuiswerken, op kantoor in omgeving Rotterdam en bij klanten in de regio. Deze functie is voornamelijk intern, waarbij je incidenteel ook naar klant locaties gaat. Ze werken regio gebonden, waardoor het reizen leuk blijft. Hun klanten zijn gevestigd in omgeving Rotterdam en Den Haag, in de sector transport & logistiek.
Je bent betrokken bij het gehele software proces. Qua werkzaamheden kun je denken aan; het innoveren, optimaliseren en bewaken van de performance van de applicatie(s), signaleren van (vernieuwende) trends en het oplossen van incidenten. Let wel: Het is géén interne service afdeling! Je bent echt aan het werk voor diverse klanten vanuit één locatie waarbij je zowel nieuwe code schrift als bestaande code optimaliseert.

– Technologie –

o.a. C#, .NET Core, Web API’s, diverse Azure oplossingen, AngularJS, TFS, PL/SQL, SQL, Oracle, Git, Scrum

Functie-eisen

• Afgeronde en relevante HBO of WO;
• Minimaal 2 jaar ervaring als .NET Developer;
• Kennis van C# en .NET web;
• Kennis van Microsoft Azure is een pré;
• Communicatief vaardig.

Aanbod

o.a. goed salaris, vaste 13e maand (kun je maandelijks laten uitbetalen), 29 vakantiedagen, leaseauto of mob.vergoeding (brandstofvergoeding binnen de EU), maandelijkse netto onkostenvergoeding, laptop, telefoon, standby vergoeding, pensioenregeling, studiebudget, 32-40 uur werken. Normaliter krijg je een jaarcontract en daarna onbepaalde tijd, maar direct een vast contract is bespreekbaar.

Inlichtingen

Ben jij de .NET Software Developer die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!