Modern Workplaces Consultant – Randstad

Introductie

Wil jij werken bij een informele en ambitieuze consultancy partij gespecialiseerd in de infrastructuur en cloud? Lees dan verder!

Organisatie

Wie is je werkgever?

Het is een specialistische organisatie (±40fte) in omgeving Utrecht met experts op het gebied van Cloud, Open Source en Networking. Er is een relaxte sfeer waarin iedereen makkelijk benaderbaar is en zijn of haar mening kan uiten (daar wordt ook wat mee gedaan!).

Bovendien is er veel betrokkenheid bij de medewerkers en dat zie je terug in teambuilding & kennisdeling sessies, opleidingen, en informele uitjes. Ze stimuleren en faciliteren zelfontwikkeling aan de hand van trainingen, cursussen (ook in werktijd) en uitdagende opdrachten.

Je hebt zelf inspraak in wat je gaat doen, zowel inhoudelijk als logistiek. Er wordt daarbij niet alleen gekeken naar je huidige skills, maar ook wat je wil leren/ontwikkelen. Ze laten je geen cursussen volgen om er vervolgens niks mee te doen in de praktijk. Wat je leert moet je kunnen toepassen!

Kenmerkend voor het bedrijf is dat er een technisch MT is dat bepalend is voor de visie. Het management staat daardoor ook dicht bij de Consultants. De cloud unit is een mix van high potentials en ervaren experts. Ze hebben goede connecties met Microsoft (ze doen ook projecten via Microsoft). Naast Microsoft, zijn ze partner van AWS en Cisco.

Functie

Wat doe je hier?

Jij bent die Modern Workplace Consultant met passie voor het ICT-vak en op de hoogte is van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen jouw kennisgebied. Jij bent altijd op zoek naar de beste oplossingen en je vindt het gaaf om taken en processen te automatiseren. Jij zorgt te allen tijde voor een prettig werkende omgeving bij de eindgebruiker.

Als Modern Workplace Consultant zullen jouw werkzaamheden onder andere bestaan uit:
• het ontwerpen van nieuwe werkplekoplossingen;
• het implementeren van de gekozen oplossingen bij de klant;
• het geven van technisch advies aan onze klanten op het gebied van
werkplekoplossingen;
• en het volgen van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen jouw kennisgebied.

Functie-eisen

Ben jij dit?

Je bent een serieuze, professionele collega en ziet jezelf als een goede vertegenwoordiger voor de consultancy. Jouw voorgaande werkervaring met klantgericht werken en werken in enterprise omgevingen helpt hierbij.

Verder heb jij:
• minimaal een hbo werk- en denkniveau;
• meerdere relevante certificeringen op het gebied van Managing Modern Desktops, Identity & Services en Intune;
• ervaring met Powershell, Azure Virtual Desktop en Microsoft365 en cloud omgevingen.

Aanbod

Wat krijg je er voor terug?

Naast een mooie werkplek waar persoonlijkheid en betrokkenheid hoog in het vaandel staan.

Verder krijg je:
– direct een vast contract;
– een salaris (€3.200 – €6.000 bruto);
– vakantiegeld (8,33%);
– 25 vakantiedagen;
– leaseauto of mobiliteitsbudget;
– pensioenregeling;
– laptop en telefoon;
– 36-40 uur werken;

Inlichtingen

Ben jij de Modern Workplace specialist die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!