Mobile Developer Werving

Mobile Developer Werving volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Mobile Developer Werving

Mobile Developer Werving

Het is logisch dat het in een werving en selectie traject uitermate belangrijk is dat een kandidaat over de vaardigheden beschikt die nodig zijn om de functie goed uit te voeren. Maar wij bij Fahr-Becker vinden dat het ook belangrijk is dat een kandidaat goed bij het bedrijf past. Dit zorgt niet alleen voor een hele prettige werkrelatie, maar maakt het ook veel waarschijnlijker dat die relatie lang voort zal blijven duren.

Voor deze twee matches heb je twee verschillende achtergronden nodig. Om te algemeen te bepalen of iemand op papier geschikt is voor een functie is niet moeilijk in te schatten en met onze 10 jaar ervaring op gebied van ICT Werving kunnen wij dat ook prima. Of iemand technisch precies is wat een opdrachtgever zoekt weet niemand beter dan de opdrachtgever zelf en die heeft ook nog eens de mensen zitten om de kandidaat technisch door te zagen. Of iemand op geestelijk vlak bij een bedrijf past kunnen onze recruitment consultants als afgestudeerde psychologen goed uit een kandidaat krijgen.

Recruitment met psychologische benadering

Om de juiste kandidaten te vinden beschikken wij over een gigantisch netwerk bestaande uit ICT personeel als mobile developers, .net ontwikkelaars en andere ICT specialisten dat we sinds ons ontstaan in 2006 hebben opgebouwd.

Dat we de kandidaat kunnen vinden wilt natuurlijk nog niet zeggen dat hij openstaat voor een andere baan. Uit een rapport van NOA blijkt namelijk dat slechts 8.9% hier actief naar opzoek is. 19,1% wilt blijven zitten waar hij zit en maar liefst 72% is latent. Onze psychologen kunnen deze latente kandidaten er goed uithalen en laten omschakelen van latent naar geïnteresseerd zijn.

Een volledig dossier voor uw eerste gesprek

Nadat de kandidaat bereid gevonden is de procedure te starten vragen we de kandidaat een motivatie formulier in te vullen en voegen we die samen met een actuele versie van zijn CV en stellen wij hem aan u voor aan de hand van deze twee documenten en nog wat verdere informatie over de kandidaat.

Als u benieuwd bent naar de kandidaat en hem uitnodigt voor een gesprek zetten wij een carrière waarden assessment klaar voor de kandidaat en verzoeken wij hem deze in te vullen. Daarnaast houden we een diepte interview waarin we de uitslag van het assessment bespreken en de carrière van de kandidaat doornemen. Alles dat we over de kandidaat hebben wordt samengevoegd tot een dossier welke u krijgt voor het eerste gesprek. Zo kunt u volledig ingelezen het gesprek in gaan en kunt u een veel efficiënter gesprek hebben dan wanneer u de kandidaat nog helemaal moet leren kennen.