Mobile Developer Werving en Selectie

Mobile Developer Werving en Selectie volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Mobile Developer Werving en Selectie

Mobile Developer Werving en Selectie

Bij een werving en selectie spreekt het voor zich dat de kandidaat goed moet passen bij de functie eisen behorende bij de vacature die ingevuld moet worden. Echter staan maar weinig mensen stil bij het gegeven dat een match tussen kandidaat en werkgever ook van groot belang is. Je wilt namelijk niet alleen een goede kandidaat, maar ook eentje die past bij je bedrijf, want dat heeft een prettigere, langere werkrelatie als gevolg.

Bij Fahr-Becker hebben we afgestudeerde psychologen in dienst als Recruitment Consultants, omdat het makkelijker is om te leren of iemand gekwalificeerd is om een bepaalde ICT baan te kunnen, dan om in te schatten of iemand op een dieper niveau bij een bedrijf past. Of iemand precies is wat de opdrachtgever zoekt op kwalitatief niveau kan de opdrachtgever veel beter bepalen dan wij. Wat iemand nu precies wilt en verwacht kunnen onze psychologen de kandidaat goed laten inzien.

Recruitment met psychologische benadering

Geschikte kandidaten halen wij uit ons over 10 jaar opgebouwde netwerk en zich nog immer uitbreidende netwerk van ICT specialisten dat bestaat uit onder anderen .Net developers, mobile developers, maar ook bijvoorbeeld account managers en Business Intelligence Consultants.

Het vinden van de werknemer is natuurlijk niet genoeg. Hij moet ook bereid gevonden worden en slechts 8,9% van het ICT personeel is momenteel opzoek naar een andere baan. Hier komen onze psychologen weer van pas. 72% van het ICT personeel is zich namelijk niet bewust van het feit dat een wijziging van werkgever iets is waar ze behoefte aan hebben. Onze recruitment consultants kunnen deze kandidaten herkennen en ze doen inzien dat een nieuwe baan iets goeds voor ze kan zijn.

Een volledig dossier voor uw eerste gesprek

Als de kandidaat aan u voorgelegd wilt worden verzoeken wij hem een motivatiedocument in te vullen en deze met een recente versie van zijn CV retour te sturen. Dit wordt door een van onze psychologen aangevuld met onze indruk van de kandidaat en dit geheel wordt u toegestuurd.

Indien de kandidaat door u wordt uitgenodigd voor een sollicitatie gesprek wordt de kandidaat verzocht een carrière waarden assessment te maken en plannen we een diepte interview in met een van onze psychologen waarin het resultaat van het assessment en de loopbaan van de kandidaat worden besproken. Dit alles wordt samengevoegd tot een volledig document van de kandidaat die we u doen toekomen voordat het eerste gesprek plaats vindt zodat u al zoveel mogelijk weet voor u de kandidaat gesproken heeft.