Mission Critical Engineer – Assen

Introductie

Wij zoeken voor een van de Customer Engineering Teams te Assen een gedreven Medior of Senior Mission Critical Engineer. Jij weet alles van Windows engineering, maar bent ook thuis in VMWare en/of Hyper-V, Windows Server en MS SQL.

De vraag is niet óf je verder wilt in engineering, maar hóé je dat gaat doen. En die Microsoft Azure certificering die je nog wilt behalen? Bij ons kun je dat!

Organisatie

Wij zijn een van de grootste aanbieders van Secure Managed IT Services in Nederland. We ondersteunen organisaties met hoge beveiligingseisen in hun digitale transformatie met innovatieve, klantgerichte IT-oplossingen in de cloud, outsourcing, managed hosting en Lango Workspace. Daarnaast leveren we CI/CD, containertechnologie en ‘Stretched’ DevSecOps oplossingen voor softwareontwikkelaars. Met de nieuwste technologieën transformeren, beheren en beveiligen we bedrijf kritische gegevens en applicaties voor toonaangevende klanten. Zo zorgen wij ervoor dat deze organisaties zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Onze diensten hebben impact op mensen, organisaties, en in veel gevallen onze samenleving. Dit bewustzijn heerst in alles wat we doen. Vanuit onze kernwaarden toewijding, creativiteit, expertise en integriteit bouwen we dagelijks aan een nauwe samenwerking waarin we, samen met onze klanten, blijven groeien.

Onze mensen zijn IT-specialisten met een nieuwsgierige, kritische, slimme en coachende instelling. Maar onze mensen hebben ook soft skills als empathie en teamgeest: we zijn allround teamspelers en hechte collega’s.
“Nooit stoppen met leren” is ons motto, daarom bieden we trainingen, meet-ups en evenementen om op de hoogte te blijven en nieuwe vaardigheden te leren.

Functie

De dag van een engineer is gevuld met uitdagende klantprojecten: een mooie mix van ontwerp, migratie en technisch beheer. Je werkt in een dedicated klantenteam van een man of tien en bent van begin tot eindverantwoordelijk voor een set klanten met heel diverse omgevingen. Samen met andere engineers en architecten denk en voer je migraties uit. Je installeert complexe virtuele omgevingen en zorgt ervoor dat de applicaties van je klanten draaien als een zonnetje. Je helpt andere engineers en leert tegelijkertijd van collega’s die wat meer weten van bijvoorbeeld Linux, infra en security, want je wilt je blijven ontwikkelen, zowel in de breedte als de diepte. Bij ons noemen we dat een T-shaped engineer. En het belangrijkste: wij hebben oog voor je kwaliteiten en betekent het woord ‘collega’ echt nog iets.

Je draait steeds grotere Microsoft en Public Cloud projecten, die steeds complexer worden en meer impact voor klanten hebben. Je ontwikkelt je verder door de diepte in te gaan met klanten, softwareleveranciers en natuurlijk je collega’s. Wij houden je op onze beurt scherp met actuele cursussen en trainingen.

Functie-eisen

– Minimaal 2 jaar ervaring als Infrastructure en/of Microsoft Engineer in een enterprise omgeving
– Je hebt een afgeronde opleiding op MBO of HBO-niveau
– Je hebt in ieder geval een MCSA/MCSE 2012/2016 certificering
– VMWare en/of Hyper-V en Windows Server 2012 en 2016 zijn bekend terrein voor je
– Ben je daarnaast CCNA gecertificeerd? Pluspuntje!
– Heb je ook nog de certificaten dan laten onze teammanagers je zeker niet meer gaan
– Je maakt een Powershell script in een handomdraai
– Je bent natuurlijk een kei in MS Exchange Server en Active Directory
– Het is een pré wanneer je kennis/ervaring van (o.a. PKI-) certificaten hebt
– Met collega’s en klanten ga je graag in gesprek over techniek, innovatie en slimme oplossingen
– Je voert zelfstandig infrastructurele (klant)projecten uit en stelt technische documentatie op
– Ook binnen een Agile team draai je lekker mee
– Standups en retro’s zijn voor jou een way of life
– Je bent de ideale Engineer, want je bent een resultaatgerichte teamplayer met integriteit, expertise en een hoge dosis creativiteit en zelfstandigheid
– Je hebt een geldige werkvergunning voor binnen de EU.

Aanbod

o.a. salaris (€3.500 tot ±€5.500 bruto), leaseauto (ook al is het intern), thuiswerkvergoeding, laptop, telefoon, vitaliteitsbudget (bijv. voor de sportschool), pensioenregeling (80% bijdrage werkgever) standaard 2-3 dagen thuiswerken (ook na Covid)

Inlichtingen

Ben jij de Mission Critical Engineer die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!