Mission Critical Engineer – Amersfoort

Introductie

Klaar voor de volgende uitdaging? Voor onze klanten en hun problemen moet je behoorlijk de diepte in en heb je dus technische kennis nodig. Je bent daarom analytisch sterk, kunt het overzicht behouden en bent niet bang om elke dag te leren. Als werknemer ben je geen nummer, maar een essentieel onderdeel van een geoliede team machine. Het team van engineers waar je onderdeel vanuit maakt wordt door onze klanten geprezen; dit komt niet alleen door de informele en persoonlijke manier waarop wij met onze klanten communiceren, maar ook door de technisch hoogwaardige oplossingen die wij leveren. Jij weet alles van infra engineering met een open vizier en hebt ambitie. De vraag is niet óf je verder wilt in engineering, maar hóé je dat gaat doen. Wil jij graag relevante IT certificeringen behalen op het gebied van Azure? Bij ons kun je dat!

Organisatie

Wij zijn een van de grootste aanbieders van Secure Managed IT Services in Nederland. We ondersteunen organisaties met hoge beveiligingseisen in hun digitale transformatie met innovatieve, klantgerichte IT-oplossingen in de cloud, outsourcing, managed hosting en Lango Workspace. Daarnaast leveren we CI/CD, containertechnologie en ‘Stretched’ DevSecOps oplossingen voor softwareontwikkelaars. Met de nieuwste technologieën transformeren, beheren en beveiligen we bedrijf kritische gegevens en applicaties voor toonaangevende klanten. Zo zorgen wij ervoor dat deze organisaties zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Onze diensten hebben impact op mensen, organisaties, en in veel gevallen onze samenleving. Dit bewustzijn heerst in alles wat we doen. Vanuit onze kernwaarden toewijding, creativiteit, expertise en integriteit bouwen we dagelijks aan een nauwe samenwerking waarin we, samen met onze klanten, blijven groeien. Onze mensen zijn IT-specialisten met een nieuwsgierige, kritische, slimme en coachende instelling. Maar onze mensen hebben ook soft skills als empathie en teamgeest: we zijn allround teamspelers en hechte collega’s. “Nooit stoppen met leren” is ons motto, daarom bieden we trainingen, meet-ups en evenementen om op de hoogte te blijven en nieuwe vaardigheden te leren.

Functie

De dag van een engineer bij ons is gevuld met uitdagende taken: een mooie mix van ontwerp en beheer. Je werkt in een dedicated klantenteam van een man of tien en bent van begin tot eind, verantwoordelijk voor een set klanten met heel diverse omgevingen. Je beheert en configureert klantomgevingen van applicatieservers tot databases en zorgt ervoor dat alles gesmeerd blijft lopen. Je helpt andere engineers en leert tegelijkertijd van collega’s die wat meer weten van bijvoorbeeld Linux, Infra of Security. Veel van onze klanten willen vaak releasen, daarvoor passen wij CI/CD en Micro Services Architecturen toe op basis van containers. Klanten die nog niet zo ver zijn op dit gebied worden door ons meegenomen op de reis naar DevOps, CI/CD, containers en (public) cloud technologie. Je draait steeds grotere projecten, die steeds complexer worden en meer impact voor klanten hebben. Je ontwikkelt je verder door de diepte in te gaan met klanten, softwareleveranciers en natuurlijk je collega’s. Wij houden je op onze beurt scherp met actuele cursussen en trainingen.

Functie-eisen

– Minimaal 3 jaar ervaring als Infrastructure en/of DevOps Engineer in een enterprise omgeving – Je hebt minimaal HBO werk-en denkniveau – De Public Cloud, zoals Azure, AWS of GCP, kent voor jou weinig tot geen geheimen meer – Stevige Windows engineering kennis – Ben je in staat eenvoudige programma’s in Python te schrijven? Mooi! – Additionele ervaring met container platformen (Kubernetes, Docker), VMWare, Windows Server 2012 en 2016 is een nice to have – De gezonde instelling om graag met collega’s en klanten in gesprek te gaan over techniek, innovatie en slimme oplossingen – Je voert zelfstandig (klant) projecten uit en stelt technische documentatie op – De eigenschappen van de ideale engineer want je bent een resultaatgerichte teamplayer met integriteit, expertise en een hoge dosis creativiteit

Aanbod

o.a. salaris (€3.500 tot ±€5.500 bruto), leaseauto (ook al is het intern), thuiswerkvergoeding, laptop, telefoon, vitaliteitsbudget (bijv. voor de sportschool), pensioenregeling (80% bijdrage werkgever) standaard 2-3 dagen thuiswerken (ook na Covid)

Inlichtingen

Ben jij de Mission Critical Engineer die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal +31(0)6 21 22 03 27 maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!