Middleware Werving

Middleware Werving volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Middleware Werving

middleware werving

De meeste werving en selectie bureaus houden zich bezig met het koppelen van de juiste kandidaat aan een functie door alleen te kijken naar de functievereisten en de vaardigheden van de kandidaat. Fahr-Becker kijkt verder dan dat. Als we zien dat de kandidaat de functie zou kunnen vervullen, analyseren we ook of de kandidaat wel bij de werkgever past. Het is voor ons namelijk niet genoeg dat de kandidaat bij onze opdrachtgever gaat werken, maar we willen ook dat hij dat blijft doen en dat bereik je door een zo prettig mogelijke band te hebben.

Voor de objectieve, kwalitatieve match hebben we als bedrijf al 10 jaar gespecialiseerde ervaring in ICT Recruitment. We hebben vacatures van alle soorten en maten ingevuld, met alle verschillende ICT takken te maken gehad en weten dus wat er nodig is voor een bepaalde functie. Voor de subjectieve match, of iemand goed bij een bedrijf past, hebben we afgestudeerde psychologen in dienst die een goede inschatting op dat gebied kunnen maken.

Recruitment met psychologische benadering

Of u nu zoekt naar java ontwikkelaars, accountmanagers of middleware consultants, in ons omvangrijke netwerk dat sinds onze oprichting in 2006 dagelijks groter wordt valt ongetwijfeld uw ideale werknemer te vinden.

Uit een rapport van NOA blijkt dat 8.9% van het Nederlandse ICT personeel zoekt naar een andere baan en dat maarliefst 72% latent is. Hier komen onze psychologen ook weer goed van pas. Zij kunnen namelijk die latente behoefte goed herkennen en de potentiële kandidaat ook doen inzien dat een andere baan iets voor ze is.

Een volledig dossier voor uw eerste gesprek

Bij interesse van de kant van de kandidaat gaan we het traject starten. Dit houdt in dat hij een motivatiedocument toegestuurd krijgt om in te vullen en een recent CV bij te voegen. Aan de hand hiervan stellen wij hem aan u voor met ook de eerste indruk die onze psycholoog van hem kreeg.

Als de kandidaat door u voor een eerste gesprek wordt uitgenodigd zullen wij de kandidaat vragen een carrière waarden assessment te maken welke wij met hem zullen doornemen in een diepte interview waarin ook de loopbaan van de kandidaat besproken zal worden. Een verslag van het interview en het resultaat van het assessment wordt met het CV en het motivatiedocument tot een volledig dossier gemaakt waarin u kunt lezen wat de kandidaat kan, wat hij al heeft gedaan en wat hij graag zou willen. Zo gaat u zo voorbereid mogelijk het gesprek in en kunt u direct de diepte in met de kandidaat.