MES Engineer Werving

MES Engineer Werving volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in MES Engineer Werving

MES Engineer Werving

Bij een werving en selectie spreekt het voor zich dat de kandidaat goed moet passen bij de functie eisen behorende bij de vacature die ingevuld moet worden. Echter staan maar weinig mensen stil bij het gegeven dat een match tussen kandidaat en werkgever ook van groot belang is. Je wilt namelijk niet alleen een goede MES engineer, maar ook eentje die past bij je bedrijf, want dat heeft een prettigere, langere werkrelatie als gevolg.

Voor deze twee matches heb je twee verschillende achtergronden nodig. Om te algemeen te bepalen of iemand op papier geschikt is voor een functie is niet moeilijk in te schatten en met onze 10 jaar ervaring op gebied van ICT Werving kunnen wij dat ook prima. Of iemand technisch precies is wat een opdrachtgever zoekt weet niemand beter dan de opdrachtgever zelf en die heeft ook nog eens de mensen zitten om de kandidaat technisch door te zagen. Of iemand op geestelijk vlak bij een bedrijf past kunnen onze recruitment consultants als afgestudeerde psychologen goed uit een kandidaat krijgen.

Recruitment met psychologische benadering

Of u nu zoekt naar java ontwikkelaars, accountmanagers of MES engineers, in ons omvangrijke netwerk dat sinds onze oprichting in 2006 dagelijks groter wordt valt ongetwijfeld uw ideale werknemer te vinden.

Niet minder dan 72% van het ICT personeel in Nederland staat open voor een andere baan zonder dit zelf te weten of er actie naar te ondernemen (bron: NOA). Onze recruitment consultants kunnen als psycholoog deze mensen goed herkennen en ze dit laten inzien en enthousiast krijgen voor een eventuele verandering van werkgever.

Een volledig dossier voor uw eerste gesprek

Indien de kandidaat besluit dat het inderdaad tijd is voor een nieuwe baan en hij het sollicitatietraject wilt starten vragen we hem een motivatiedocument in te vullen en die samen met een actuele versie van zijn CV terug te sturen. Aan de hand van deze documenten stellen wij hem aan u voor en laat onze recruitment consultant u weten hoe de kandidaat tot nu toe op hem overkomt.

Als u de kandidaat wilt uitnodigen voor een sollicitatiegesprek vragen wij de kandidaat om een carrière waarden assessment te maken en maken wij voor dat gesprek plaatsvindt een afspraak met de kandidaat voor een diepte interview. Van het interview wordt een verslag gemaakt en deze wordt samen met de uitslag van het assessment, het cv en motivatiedocument voor u samengevoegd tot een dossier die we u doen toekomen voordat u het eerste gesprek in gaat, zodat u zo voorbereid mogelijk bent. Uiteraard begeleiden we beide partijen ook nog na het eerste gesprek tot en met de contract ondertekening.