Medior Test Engineer – Omgeving Utrecht

Introductie

Wil je mee ontwikkelen aan innovatieve software voor de medische branche? Werken aan een eigen product wat wereldwijd door artsen wordt gebruikt? Lees dan verder!

Organisatie

Het bedrijf is opgericht in 2003 en zit gevestigd in het midden van het land. Inmiddels werken er ongeveer 20 medewerkers en hebben zij ook een sales locatie in Limburg geopend. Ze zijn marktleider in het maken van 3D analyse software voor het plannen van hartgerelateerde ingrepen. Denk bijvoorbeeld aan het inplannen en plaatsen van hartklepimplantaten of bloedvat stents. Als leverancier van planningssoftware heeft het bedrijf een belangrijke rol gespeeld in het mogelijk maken van cardiologische 3D imaging. Inmiddels wordt de software wereldwijd gebruikt door duizenden artsen en gerelateerde organisaties als makers en leveranciers van hartkleppen. Wat hen uniek maakt ten opzichte van de (weinige) concurrentie, is hun gebruiksvriendelijkheid en innovatie. Voor software in de medische sector, lopen zij op techniek voor ten opzichten van anderen. Bovendien draaien vergelijkbare applicaties normaliter op lompe, grote computers en laptops. De software van het bedrijf echter niet. Deze kan op een gewone laptop geïnstalleerd en gebruikt worden.

Functie

De applicatie is gebouwd in een Microsoft omgeving. Jij als Test (Automation) Engineer gaat dit opzetten en begeleiden. Samen met de andere zittende Test Engineer maak en overleg je prioriteiten in de strategievoorstellen, schrijft code voor het eigen test framework en automatiseer je unit testen. Bovendien maken jullie samen de eerste aanzet voor deze nieuwe scripts.

Functie-eisen

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Test Automation Engineer of Test Engineer. Je bent HBO/WO afgestudeerd in een IT richting. Je kan werken met tooling als Selenium, Postman, C#, TeamCity en Continuous Automated Testing. Het is fijn als je al eerder in een Microsoft .NET omgeving gewerkt hebt. Daarnaast durf jij je mening te geven en je keuzes te onderbouwen met kennis om zo adviezen te geven aan de rest van het team.

Aanbod

Naast een uitdagende en veelzijdige functie, bieden zij een informele werkomgeving waar veel ruimte is voor je eigen inbreng en (persoonlijke) ontwikkeling. Verder krijg je: – Marktconform salaris, passend bij jouw expertise (tot €4.500,- bruto per maand) – Jaarcontract, daarna vast – Vaste 13e maand – 27 vakantiedagen – Goede pensioenregeling – Reiskostenvergoeding tot max. €200,- per maand (op declaratie basis) – Thuiswerkregeling met een vergoeding per thuiswerk-dag, – — twee vaste thuiswerkdagen en drie kantoordagen en alle benodigde middelen voor een goede thuiswerkplek – Goede woon/werk balans – Opleidingsmogelijkheden

Inlichtingen

Robbin van Rooij +31(0)88 74 25 990

Sollicitatie

Robbin van Rooij +31(0)88 74 25 990

Vragen? Neem contact op!

Robbin van Rooij

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!