Medior .NET Developer – Zeist

Introductie

Wil jij met de nieuwste technieken werken en ben je gedreven om samen met een team van ervaren developers, mooie software te maken? Lees dan verder!

Organisatie

Deze organisatie begon als een e-commerce platform en is in 13 jaar uitgegroeid tot een organisatie met een verscheiden aantal producten. Als onderdeel van een van de grootste drukkerijgroepen van Nederland, hebben ze de digitale drukwerksoftware overgenomen van een andere drukkerij binnen de groep. Dit leidde tot de oprichting van twee labels, die inmiddels ongeveer 6 jaar oud zijn. De IT-afdeling van de organisatie bestaat uit ongeveer 200 medewerkers, waarvan 30 in development. Deze teams zijn verdeeld over verschillende locaties: een team van 23 ontwikkelaars richt zich op e-commerce, terwijl twee kleinere teams werken aan specifieke projecten binnen het bedrijf. Ze zijn nu op zoek naar een extra developer voor de twee kleinere teams.

Functie

In deze rol ben je verantwoordelijk voor zowel back-end als front-end ontwikkeling (met een nadruk op back-end). Voor één van de labels richt je je op de migratie naar .NET 8, terwijl het andere label zich bezighoudt met het inrichten van een fulfillment straat en het ontwikkelen van software voor orderverwerking, waarbij het grootste deel al in .NET 8 is ontwikkeld. Ben jij een gedreven en enthousiaste ontwikkelaar die graag aan de slag gaat met het ontwerpen, bouwen, testen en implementeren van webapplicaties in .NET/C#? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze rol ga je aan de slag met het ontwikkelen, implementeren en beheren van hoogwaardige softwareoplossingen. Je zult ook nieuwe technieken onderzoeken en beoordelen om hun projecten continu te verbeteren en te innoveren. Je bent een enthousiaste en gedreven professional die flexibel is en bereid om nieuwe dingen te leren en te doen. Logisch nadenken gaat je gemakkelijk af, je bent leergierig en je hebt een passie voor het naar een hoger niveau tillen van hun platform en team. Je bent trots op je werk en dit straal je ook uit naar je collega’s en klanten.

Functie-eisen

In deze rol verwachten we dat je minstens 3 jaar relevante werkervaring hebt met het ontwikkelen van webapplicaties in .NET/C#. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels en bent communicatief vaardig, wat essentieel is voor de samenwerking binnen het team. Je hebt ervaring met het werken volgens de Scrum-methode en relevante werkervaring met PostgreSQL en Linux. Daarnaast beschik je over kennis en begrip van Docker, wat je helpt bij het beheren en ontwikkelen van onze containerized applicaties. Kennis van Python is een pré, waarmee je een extra bijdrage kunt leveren aan het team.

Aanbod

(Start-)salaris van € 3275 tot max. € 5200, 25 vakantiedagen, studiebudget en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, Internet- en een thuiswerkvergoeding, vakantiegeld, reiskostenvergoeding, goede pensioenregeling, verzorgde lunch op kantoor door eigen chef.

Inlichtingen

Ben jij als .NET developer getriggerd door het lezen van deze vacature? Druk dan op de ‘Ik heb interesse’ knop. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem dan contact op met: Levirgio Bossers +31 (0) 6 29 59 41 06 Levirgio@fahr-becker.nl

Sollicitatie

Levirgio Bossers +31 (0) 6 29 59 41 06 Levirgio@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Levirgio Bossers

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!