Medior Microsoft SQL Engineer – Amersfoort

Introductie

Wil jij als SQL Engineer aan de slag met het besturen van een MsSQL omgeving in de verzekeringswereld? Dan is dit wellicht interessant om eens te lezen.

Organisatie

De organisatie bestaat al sinds de jaren 50 en is gespecialiseerd in verzekeringen. Toch worden ze niet zo gezien, de organisatie is eerder een Service Provider, het equivalent van de Makro binnen de verzekeringswereld. Het is een platte organisatie waarbij er een familiare sfeer hangt op de werkvloer. Een aantal jaren geleden zijn ze over genomen door een multinational, maar tot op de dag van vandaag zijn ze bestuurlijk onafhankelijk. Sinds dat deze organisatie bestaat zijn ze gecontroleerd gegroeid en is er maar weinig verloop.

Functie

Als SQL Engineer maak je deel uit van een DevOps team (6FTE), waarin ontwikkelaars, applicatie- en database specialisten samenwerken en nauw communiceren om alle verzekeringsprocessen te automatiseren en beschikbaar te maken op hun multi-tenant servicenet voor financieel adviseurs en het DataWareHouse/BI voor het bedrijf zelf. Het scrum team wordt geleid door en product owner die voor het team de prioriteiten bepaalt.

Functie-eisen

Ze zijn opzoek naar iemand die energie krijgt van diversiteit in zijn werkzaamheden en altijd op zoek is naar procesmatige verbeteringen. Daarnaast ben je proactief en wil jij de verantwoording dragen om binnen het team je eigen taakgebied te beheren. Uiteraard vind je samenwerking en continue (technische) ontwikkeling belangrijk en uitdagend. Wat vragen ze verder? – Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau; – Een paar jaar Microsoft SQL ervaring, SSIS en SSRS kennis is een pré; – Ervaring met de ontwikkeling van ETL scripts, Java kennis is een pré; – Kennis van Tableau is een pré; – Je verstaat en begrijpt Nederlands.

Aanbod

Wat krijg jij? – Startsalaris tot €5.000,- bruto per maand; – 8% vakantiegeld; – Flexibel thuiswerken (minimaal 1 dag kantoor); – 27 vakantiedagen; – 13e maand, korting op verzekeringsproducten en een goede pensioenregeling.

Inlichtingen

Ben jij de Microsoft SQL Engineer die we zoeken? Heb je interesse of gewoon wat vragen? Neem contact op met Stefan van Straten via 06 29 56 06 20 of klik op de button.

Sollicitatie

Stefan van Straten +31 (0)6 29 56 06 20

Vragen? Neem contact op!

Stefan van Straten

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!