Medior Java Developer – Regio Utrecht

Introductie

Wil jij als Java Developer aan de slag in de Verzekeringswereld, lees dan snel verder.

Organisatie

De organisatie bestaat al sinds de jaren 50 en is gespecialiseerd in verzekeringen. Toch worden ze niet zo gezien, de organisatie is eerder een Service Provider, het equivalent van de Makro binnen de verzekeringswereld. Het is een platte organisatie waarbij er een familiare sfeer hangt op de werkvloer.

Een aantal jaren geleden zijn ze over genomen door een multinational, maar tot op de dag van vandaag zijn ze bestuurlijk onafhankelijk. Sinds dat deze organisatie bestaat zijn ze gecontroleerd gegroeid en is er maar weinig verloop.

Functie

Als developer ben je constant bezig met het aanpassen van de huidige software architectuur en nieuwe functionaliteiten die worden gevraagd vanuit de business. Je maakt onderdeel uit van een DevOps team waarin je intensief samenwerkt met Database beheerders en applicatie beheerders. Als onderdeel van een scrumteam zal de product owner de prioriteiten bepalen van de onderwerpen, daarbij wordt gebruik gemaakt van microservices en Azure DevOps. Daarnaast zul je nauw gaan samenwerking met een dochteronderneming in Geleen.

Functie-eisen

Ben jij dit?

Jouw collega’s omschrijven je als een resultaatgerichte teamplayer. Samenwerken en vakmanschap helpen jou met het bereiken van je doel en staan dagelijks centraal in je werk.

Verder heb jij:
– HBO-WO werk- en denkniveau en een IT-opleiding gevolgd;
– minimaal drie jaar relevante werkervaring;
– Ervaring met Java, Springboot, Anguler
– Je bent in staat de Nederlandse taal te verstaan en te begrijpen;

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?

Naast een schitterende werkplek, diverse opdrachten met veel afwisseling en ruimte voor persoonlijke-/professionele groei, krijg je ook:

– Salaris tot 4.500,- bruto per maand;
– 8% vakantiegeld
– 27 vakantiedagen;
– 13e maand, korting op verzekeringsproducten en een goede pensioenregeling;

Inlichtingen

Ben jij als Java Developer getriggerd door het lezen van deze vacature? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Stefan van Straten via +31(0)6 29 56 06 20

Sollicitatie

Stefan van Straten
+31(0)6 29 56 06 20
stefan@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Stefan van Straten

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!