Machine Learning/AI engineer – Randstad – Brabant

Introductie

Gaat jouw hart sneller klopper van Machine Learning? Heb jij daarnaast de vaardigheden of de ambitie om jouw oplossingen via de cloud aan te bieden en weet jij hoe je Machine Learning modellen in productie kunt laten landen? Ben jij een topper in Data met een hart voor IT? Lees dan snel verder!

Organisatie

Wie is je werkgever?

Deze organisatie is opgericht in 2016, gevestigd in het centrum van Den Bosch en is ontstaan vanuit een gezamenlijke passie en hart voor IT. Ze vormen een kennishuis voor ervaren professionals binnen het IT landschap. Dit doen zij verdeeld over drie afdelingen op het gebied van cloud technology, software development en data intelligence.

Voor hun klanten lossen zij complexe software vraagstukken op, helpen met digitale transities naar cloud en het ‘future proof’ maken van organisaties middels automatisering en dataverwerking & -optimalisatie. Deze organisatie is actief in markten als de high tech industrie, finance, energie, logistiek, (semi)overheid, telecom en e-commerce. Hun opdrachten zitten in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Breda, Tilburg en Eindhoven.

Wat kenmerkend is voor dit IT-bedrijf is hun aanpak en filosofie. Zo geloven zij dat vanuit passie een echte professional nooit uitgeleerd raakt. Ben jij een ervaren front-end developer maar heb je interesse in Blockchain? Dat kan! Als Java developer altijd al .NET of DevOps specialist willen worden? Gaan we doen! Zolang jouw stipje aan de horizon alsmaar verlegd wordt, zal je altijd blijven groeien als persoon. Dit voeren zij uit met oprechte aandacht, persoonlijke ontwikkelplannen, kennissessies, cursussen, 1-op-1 begeleiding en ga zo maar door.

Functie

Wat ga je doen als Machine Learning Engineer?

Allereerst gaat deze organisatie samen met jou kijken welke opdracht past bij jouw ambities, kennis en wensen. Geen opdracht is hetzelfde! Jij bent als Machine Learning Engineer verantwoordelijke voor het ontwikkelen van modellen en zorgt dat deze in productie worden genomen.

Daarnaast houd jij je bezig met:
– het technisch implementeren van oplossingen;
– adviseren van de klanten tijden een project;
– en het organiseren van kennissesies

Functie-eisen

Ben jij dit?

Jij als Machine Learning engineer hebt een passie voor je vak en een hart voor IT! Naast dat je zelf graag nieuwe kennis opdoet, deel je deze ook graag met collega’s en opdrachtgevers. Continu blijven innoveren staat bij jou centraal. Zowel op persoonlijk als professioneel gebied. Daarom omschrijven jouw collega’s je als gretig, gemotiveerd en prettig om mee samen te werken.

Verder heb jij:
– een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
– minimaal drie jaar fulltime relevante werkervaring;
– aantoonbare ervaring met (Un)supervised Learning, Reinforcement Learning en/of Computer Vision;
– ervaring met cloud data solutions, Scikit-learn en/of Ternsorflow;
– kennis van één of meerdere programmeertalen.

Aanbod

Wat krijg je ervoor terug?

Naast een mooie werkgever met een Brabantse mentaliteit, krijg je een manager/sparringspartner die zelf senior is in jouw vakgebied. Verder krijg je de vrijheid om je eigen pad uit te stippelen, opdrachten op maat en kan je gaan werken aan innovatieve projecten met de nieuwste technieken/methodieken.

Bovendien wordt er ook geïnvesteerd in de band met elkaar. Zo organiseren ze BBQ’s, uitjes, borrels, proeverijen, game events, hackathons, congressen en ga zo maar door.

Verder krijg jij:
– een royaal salaris die meegroeit met jouw expertise;
– een lease auto naar keuze, OV abonnement of mobiliteitsvergoeding;
– opleiding, training, coaching en je eigen lab-omgeving;
– collectieve pensioensregeling en aanvullende verzekeringen;
– laptop naar keuze;
– vaste maandelijkse telefonievergoeding.

Inlichtingen

Ben jij als Machine Learning Engineer getriggerd door het lezen van deze vacature? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Asanka Boxma via 06-11130854.

Sollicitatie

Asanka Boxma
06-11130854
asanka@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Robin Wedding

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!