Linux Engineer – Randstad – Brabant

Introductie

Ben jij als IT-professional nooit uitgeleerd en werk je graag aan complexe vraagstukken? Zit Linux in je hart en is geen uitdaging je te groot? Dan is dit de organisatie voor jou!

Organisatie

Wie is je werkgever? Deze organisatie is opgericht in 2016, gevestigd in het centrum van Den Bosch en is ontstaan vanuit een gezamenlijke passie en hart voor IT. Ze vormen een kennishuis voor ervaren professionals binnen het IT-landschap. Dit doen zij verdeeld over drie afdelingen op het gebied van cloud technology, software development en data intelligence. Voor hun klanten lossen zij complexe software vraagstukken op, helpen met digitale transities naar cloud en het ‘future proof’ maken van organisaties middels automatisering en dataverwerking & -optimalisatie. Deze organisatie is actief in markten als de high tech industrie, finance, energie, logistiek, (semi)overheid, telecom en e-commerce. Hun opdrachten zitten in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Breda, Tilburg en Eindhoven. Wat kenmerkend is voor dit IT-bedrijf is hun aanpak en filosofie. Zo geloven zij dat vanuit passie een echte professional nooit uitgeleerd raakt. Ben jij een ervaren front-end developer, maar heb je interesse in Blockchain? Dat kan! Als Java developer altijd al .NET of DevOps specialist willen worden? Gaan we doen! Zolang jouw stipje aan de horizon alsmaar verlegd wordt, zal je altijd blijven groeien als persoon. Dit voeren zij uit met oprechte aandacht, persoonlijke ontwikkelplannen, kennissessies, cursussen, 1-op-1 begeleiding en ga zo maar door.

Functie-eisen

Ben jij dit? Jij bent gepassioneerd over open-source technologie, een expert in Linux en infrastructuur als code. Je hebt een sterke affiniteit met IT en staat bekend als een vriendelijke en leergierige collega, altijd op zoek naar nieuwe kennis en ervaringen binnen verschillende organisaties. Als Linux-specialist ben jij in staat om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Je bent bedreven in automatisering en containerisatie, waardoor herhaalde taken overbodig worden. Je bent voortdurend op zoek naar manieren om processen te verbeteren en menselijke fouten te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en testen van open-source infrastructuur, en je bent enthousiast over het gebruik van de nieuwste tools op het gebied van monitoring, implementatie, orchestratie en containerisatie.

Aanbod

Wat krijg je ervoor terug? Naast een mooie werkgever met een Brabantse mentaliteit, krijg je een manager/sparringspartner die zelf senior is in jouw vakgebied. Verder krijg je de vrijheid om je eigen pad uit te stippelen, opdrachten op maat en kan je gaan werken aan innovatieve projecten met de nieuwste technieken/methodieken. Bovendien wordt er ook geïnvesteerd in de band met elkaar. Zo organiseren ze BBQ’s, uitjes, borrels, proeverijen, game events, hackathons, congressen en ga zo maar door. Verder krijg jij: * een royaal salaris die meegroeit met jouw expertise; * een lease auto naar keuze, OV abonnement of mobiliteitsvergoeding; * opleiding, training, coaching en je eigen lab-omgeving; * collectieve pensioensregeling en aanvullende verzekeringen; * laptop naar keuze; * vaste maandelijkse telefonievergoeding.

Inlichtingen

Ben jij de Linux Engineer die wij zoeken? Solliciteer dan via de ‘ik heb interesse!’ met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem dan contact op met Ian van Ewijck via +31629608435 of ian@fahr-becker.nl

Sollicitatie

Ian van Ewijck +31(0)6 29608435 Ian@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Ian van Ewijck

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!