Lead Engineer PLC/SCADA – Noord-Brabant/Overijssel

Introductie

Ben jij een ervaren software engineer binnen de Industriële automatisering, heb je ruime kennis van PLC/SCADA systemen én ben je toe aan een stap naar een leidinggevende functie met een combinatie van techniek en sturing? Lees dan verder!

Organisatie

Het is een toonaangevende organisatie binnen de industriële automatisering. Met een track record van tientallen jaren jaar beschikt dit bedrijf over zowel uitgebreide multi-domein expertise als diepgaande branchekennis. Ze maken maatwerksoftware op bedrijfskritische processen voor o.a. het Rotterdamse Havengebied, Kruidvat, Atlas Copco en ICI Paris. Ze bouwen complete systemen voor integraties met bijvoorbeeld machines, tablets, web portals en voertuigen. Het is een club vol gepassioneerde experts, die ook eigenwijs durven te zijn. Ontwikkeling van medewerkers is erg belangrijk en dat zie je terug in de groeimogelijkheden (financieel, functie, tech skills, soft skills). Doordat zij met verschillende vestigingen (units) werken, behouden ze een laagdrempelige/informele cultuur waar iedereen op elkaar af kan stappen, maar tóch met veel kennis.

Functie

Als Lead Engineer ben je betrokken bij de meest uitdagende automatiseringsprojecten. Naast jouw ruime kennis van PLC/SCADA/DCS systemen en het programmeren daarvan, ben jij een sleutelfiguur voor jouw team en verschillende klanten. Technisch neem je de verantwoordelijkheid op je. Je fungeert als de technische aanvoerder van een team van software engineers en springt waar nodig bij in praktische taken. Deze positie biedt een dynamische mix van technische expertise en leiderschap, met volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Functie-eisen

Functie-eisen – Je hebt minimaal een technische MBO-4 afgerond; – Je hebt 5+ jaar ervaring als software/control engineer IA; – Je hebt ervaring met (verschillende) PLC/SCADA- of DCS-systemen; – Je bent in bezit van een Rijbewijs-B.

Aanbod

– Een goed salaris tot €6.500,- bruto (primair). – Een vaste 13e maand. – 29 vakantiedagen (met optie tot bij- of verkoop). – Lease-auto of mobiliteitsvergoeding (tussen €700 – €900 bruto p/m). – Hybride werkmogelijkheden. – Persoonlijke ontwikkeling en toegang tot academy. – Netto onkostenvergoeding. – Goede pensioenregeling. – Boekenbudget

Inlichtingen

Jasper van den Bergh +316 25 52 83 54

Sollicitatie

Jasper van den Bergh +316 25 52 83 54

Vragen? Neem contact op!

Jasper van den Bergh

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!