Lead Developer Programma – Utrecht

Introductie

Ben je een ervaren software developer, maar nog niet uitgeleerd? Wil je jouw carrière een boost geven en alleen sleutelposities vervullen bij opdrachtgevers? Dan is dit exclusieve Lead Developer Programma iets voor jou waarbij er ruim € 40.000 in je geïnvesteerd wordt!

Organisatie

De organisatie is opgericht in 2018 en is gefocust op IT-professionals die doelgericht willen bouwen aan hun carrièrepad. (Persoonlijke) ontwikkeling staat centraal waarbij je op zowel technisch, bedrijfskundig als communicatief vlak sterker wordt. Echt impact leveren, daar gaat het om! Het programma duurt ongeveer een jaar. Iedere vrijdag om de week worden er masterclasses gegeven die worden verzorgd door experts uit dat vakgebied. Hiervan ligt 70% van de focus op technische kennis en hard-skills en 30% soft-skills. Onderwerpen die o.a. aan de orde komen zijn: – Security; – Machine Learning Lifecycle Management; – Code Design Patterns; – Date Quality.

Functie

Je gaat meteen als Lead Developer bij een opdrachtgever aan de slag (alleen of samen met andere lead developers). Gedurende deze periode combineer je technische vakkennis met effectief leiderschap om organisaties op weg te helpen naar het IT-landschap van de toekomst. Je gaat jouw kennis direct toepassen in de praktijk. Je krijgt een contract voor 40 uur per week waarin je werkt, masterclasses volgt, persoonlijke begeleiding krijgt van een coach en een netwerk van mede experts uit jouw vakgebied opbouwt door onderdeel te worden van een community bestaande uit hoogopgeleide software- en data engineers. Kortom: in een jaar ga je: 1. Werken en groeien in de praktijk in een 40 urige werkweek (32 urige werkweek 8 uur opleiding; 2. expert Masterclasses volgen; 3. krijg je soft skill trainingen – privé en groepssessies; 4. ontspanning en activiteiten als kwartaaluitjes.

Functie-eisen

Deze kans is exclusief voor ervaren software developers die de potentie hebben om op sleutelposities te komen binnen een enterprise organisatie: een grote corporate of top 500 bedrijf. Daarvoor heb je naast jouw technische kennis en skills, ook je sociale vaardigheden nodig. Dit bedrijf richt zich op jou, de persoon achter de developer! Jouw ontwikkeling staat echt centraal. Je hebt passie voor het vak en een drive jezelf te blijven ontwikkelen. Collega’s omschrijven jou als een echte IT specialist. Verder ben jij: – minimaal hbo of wo opgeleid in de IT; – minimaal vijf jaar werkzaam als software developer; – op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de IT – een flinke dosis passie, drive en commitment;

Aanbod

Wat biedt de organisatie jou? Naast deelname aan het Lead Programma en baan als Lead Developer bij vooruitstrevende organisaties, krijg je een Persoonlijk Ontwikkelingsplan gebasseerd op jouw ambities, interesses en het project waar je op terecht komt. Je wordt gedurende het programma intensief coachingstraject (individueel en in groepsverband). Bovendien nemen er alleen ervaren lead developers deel aan dit programma. Leren van elkaar en sparren met mede vakprofessionals over de wereld van IT, kan dus volop! En daarnaast, natuurlijk niet te vergeten: – Een salaris van €4.000,- tot €6.000,- per maand (afhankelijk van ervaring en de eindklant); – een vast contract; – vier betaalde trainingsdagen per maand; – IT Masterclasses; – reiskostenvergoeding; – 25 vakantiedagen; – een laptop; – premievrij pensioen.

Inlichtingen

Ben jij de Senior/Lead Software Developer die wij zoeken voor dit programma? Solliciteer dan via de solliciteer button met jouw cv. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Asanka Boxma via +31(0)6 11 13 08 54

Sollicitatie

Asanka Boxma 06 11 13 08 54 asanka@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Jasper van den Bergh

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!