Junior Maintenance Engineer – Houten

Introductie

Wil jij als Junior Maintenance Engineer betrokken zijn bij de meest uitdagende en complexe infrastructuur projecten? Heb jij de ambitie om snel professionele carrière stappen te maken bij een innovatieve organisatie met enorm veel kennis? Lees dan verder!

Organisatie

De organisatie zit in het domein van asset- en life cycle management van grootschalige infratrajecten. Ze waren de afgelopen jaren betrokken bij vrijwel alle nieuwe tunnels in Nederland om de veiligheid van die verbindingen te borgen. Ook leverden ze als assetmanager een bijdrage aan zo goed als alle DBFM (Design, Build, Finance and Maintenance)-contracten in het land. Het is dan ook een dochteronderneming van een van de grotere spelers van Europa in de industriële automatisering. Omdat het een geheel eigen entiteit is, bevat dit bedrijf de combinatie van enorme kennis, en toch een platte en informele cultuur.

Functie

Als Junior Maintenance Engineer word je verantwoordelijk voor het optimaliseren van processen en het onderhoud van belangrijke infrastructurele objecten. Ook werk je aan het optimaliseren van de (assetmanagement)organisatie van de diverse opdrachtgevers. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit: het adviseren van klanten, onderaannemers aansturen, OMS systemen inrichten en beheren, toonaangevende DBFM projecten begeleiden en betrouwbaarheidsanalyses (RAMS) interpreteren. Projecten zijn erg divers en doen zij o.a. voor gemeenten, provincies, investeerder, eigenaars, bestuurders havens, luchthavens, Rijkswaterstaat, financiers en bouwers.

Functie-eisen

– Een afgeronde HBO of WO opleiding in techniek of bestuurskunde;
– Maximaal 2 jaar werkervaring;
– Een goede kennis van Word, Excel. Alle andere computersystemen zullen zij je leren;
– Je beheerst de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk);
– Je hebt een proactieve werkhouding en de drive om (bij) te leren;

Aanbod

– Uitstekend salaris (€2.800 – €3.500 bruto);
– Jaarcontract, daarna vast
– Leasebudget (tot €1.050,-)
– 20 vakantiedagen
– Persoonlijk budget: jaarlijks bedrag wat je geheel vrij mag besteden voor bijvoorbeeld: 13e maand, bijkopen vakantiedagen (tot 10 extra), ophogen leasebudget, etc. (ook te combineren).
– Mogelijkheid tot certificering / persoonlijke ontwikkeling;
– Hybride werken (tot max 4 dagen thuis werken);
– Flexibele uren (24 – 40 uur);

Inlichtingen

Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan via de “Solliciteer” knop, of neem contact op met Jasper van den Bergh indien je nog vragen hebt!

Sollicitatie

Jasper van den Bergh
+31 6 25 52 83 54

Vragen? Neem contact op!

Jasper van den Bergh

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!