Junior Java Developer – Den Bosch – Eindhoven – Tilburg

Introductie

Ben jij een startende Java developer en wil jij je razendsnel doorontwikkelen tot Senior? Lees dan verder!

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Deze organisatie is een start-up en dochteronderneming van een échte Java club dat haar sporen al heeft verdiend. Daar werken alleen Senior Developers, Lead Developers en Software Architecten. Zij vervullen altijd een Lead rol bij enterprise klanten en zijn dus bepalend en sturend in de oplossingen. Denk aan Lead Developer, Technical Lead, (Solution)Architect en Scrum Master. Vanaf januari 2019 starten zij een nieuwe ‘Young & Bright’ tak. Het doel is om talentvolle en gedreven Young Professionals en high potentials in een recordtempo te laten groeien richting het niveau van een Senior of Lead Developer.

Inhoudelijk richten zij zich op nieuwe technologieën (zowel front-end als back-end) op het gebied van o.a. web, cloud, A.I. en mobile. Om een indruk te geven van hun tooling: Java EE, J2EE, JBoss, Apache, Tomcat, API’s (JPA, JAX-RS, JAX-WS, JTA, JMS, etc.), Mule, ServiceMix, Camel, IBM Tooling, Hibernate, Eclipse, Spring, Angular, Wicket, Jira, Maven, Ant, Subversion, Git, Hudson, Agile / Scrum.

Functie

Wat ga je doen?

Je wordt gekoppeld aan een Senior/Lead Consultant en samen zit je bij één vaste klant. Deze consultant helpt je in recordtempo (maximaal 2 jaar) Senior/Lead niveau te bereiken. Uiteraard mede aan de hand van trainingen en cursussen, maar vooral ook in de praktijk in projecten. Na maximaal 2 jaar kun je kiezen: ofwel een onbepaald contract intern of bij de enterprise eindklant waar je al zit.

Functie-eisen

Wie ben jij?

Idealiter heb je een technische HBO of WO-opleiding op zak, een duidelijke passie voor Java en 6 maanden tot 2 jaar werkervaring (1-2 jaar meer mag ook). Er zijn echter ook mogelijkheden als je (bijna) klaar bent met je studie en nog geen werkervaring hebt. Belangrijk is dan wel dat je een of meerdere interessante stage(s) hebt gelopen. Verder is je karakter heel belangrijk. Om het traject te laten slagen, moet je niet alleen intelligent, maar ook gepassioneerd, communicatief sterk en ambitieus zijn.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

* 2 jarig contract met daarna onbepaalde tijd bij eigen organisatie of bij de eindklant;
* Een uitstekend salaris;
* 27 Vakantiedagen
* Leaseauto of OV vergoeding;
* Netto onkostenvergoeding;
* Laptop;
* Pensioen.

Inlichtingen

Ben jij de Junior Java Developer die wij zoeken? Solliciteer dan voor donderdag 14 februari via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Robin Wedding via 06-27227065.

Sollicitatie

Robin Wedding
+31(0)6 27227065
robin.wedding@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Robin Wedding

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!