Junior ICT Supportdeskmedewerker – Omgeving Utrecht

Introductie

Heb jij al werkervaring als ICT-service/supportdesk medewerker of engineer met o.a. Cloud en Microsoft 365? Lees dan verder!

Organisatie

Deze organisatie is een “one stop shop” voor IT. Ze beschikken over verschillende kennisgebieden en nemen voor midden- en kleinbedrijven de zorg uithanden omtrent online werkplekken. Dit doen zij vanuit de cloud. In deze organisatie is eerlijkheid veruit de belangrijkste waarde en je zal dan ook terechtkomen in een bedrijf met korte communicatielijnen en veel laagdrempeligheid. Je komt te werken in een team van 4 man waar veel communicatie plaatsvindt. Je zal daar werken met dezelfde headsets, schermen en andere apparatuur die ze zelf verkopen en ze hebben daarnaast ook een eigen datacenter in het midden van het kantoor.

Functie

Je zal je bezighouden met het telefonisch helpen en ondersteunen van klanten met hun problemen en vragen. Dit doe je via support-tickets. Het is uiteraard erg belangrijk dat je geduld en klantvriendelijkheid uitstraalt. Ook werk je met bewakingssystemen als Grafana, Nagios, Dell iDRAC en technieken als VOIP, VM-ware, Firewalls, Windows (RDS) servers, VAMO-sim-kaarten, Microsoft 365 en Azure en neem je actief deel in het terugkerende afdelingsoverleg. Je kan als je de ambitie hebt doorgroeien naar een functie als senior Supportdesk medewerker en ook naar een Systeembeheerder functie. Alle Systeembeheerders zijn hier ooit begonnen als Supportdesk medewerker.

Functie-eisen

Minimaal een afgeronde MBO 4, minimaal 1 jaar werkervaring, ervaring met Active Directory, Exchange, TCPIP, netwerkprinters, Outlook, Windows Server & basiskennis van firewalls onderhoud en beheer.

Aanbod

Salaris tot € 2800,- o.b.v ervaring, betaalde overuren, direct vast contract bespreekbaar, dienstreizen vergoeding, budget voor professionele ontwikkeling, reiskostenvergoeding, 1 dag in de week thuiswerken, pensioen & vakantiegeld.

Inlichtingen

Ben jij de junior ICT-service/supportdesk medewerker die we zoeken? Heb je interesse of gewoon wat vragen? Neem contact op met: Levirgio Bossers +31 (0) 6 29 59 41 06 Levirgio@fahr-becker.nl of klik op de button.

Sollicitatie

Levirgio Bossers +31 (0) 6 29 59 41 06 Levirgio@fahr-becker.nl of klik op de button.

Vragen? Neem contact op!

Levirgio Bossers

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!