Java Werving

Java Werving volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Java Werving

Java Werving

Recruitment consultants zijn doorgaans alleen bezig met het matchen van een kandidaat aan een functieprofiel. Zo niet bij Fahr-Becker: bij ons is dat maar een klein gedeelte van het gehele traject. Allereerst is het voor ons ook belangrijk dat de werknemer goed aansluit bij de cultuur van onze opdrachtgever. Je wilt namelijk niet alleen een nieuwe java specialist aantrekken, je wilt hem ook behouden. En de beste manier om dit te doen is door een zo prettig mogelijke werkrelatie te hebben.

Voor de objectieve, kwalitatieve match hebben we als bedrijf al 10 jaar gespecialiseerde ervaring in ICT Recruitment. We hebben vacatures van alle soorten en maten ingevuld, met alle verschillende ICT takken te maken gehad en weten dus wat er nodig is voor een bepaalde functie. Voor de subjectieve match, of iemand goed bij een bedrijf past, hebben we afgestudeerde psychologen in dienst die een goede inschatting op dat gebied kunnen maken.

Recruitment met psychologische benadering

Fahr-Becker is opgericht in 2006 en sinds de oprichting werken wij aan een uitgebreid netwerk bestaande uit ICT specialisten welke nog elke dag in omvang toeneemt. Wij twijfelen er dan ook niet aan dat we uw ideale java specialist kunnen vinden.

Het vinden van de werknemer is natuurlijk niet genoeg. Hij moet ook bereid gevonden worden en slechts 8,9% van het ICT personeel is momenteel opzoek naar een andere baan. Hier komen onze psychologen weer van pas. 72% van het ICT personeel is zich namelijk niet bewust van het feit dat een wijziging van werkgever iets is waar ze behoefte aan hebben. Onze recruitment consultants kunnen deze kandidaten herkennen en ze doen inzien dat een nieuwe baan iets goeds voor ze kan zijn.

Een volledig dossier voor uw eerste gesprek

Nadat de kandidaat bereid gevonden is de procedure te starten vragen we de kandidaat een motivatie formulier in te vullen en voegen we die samen met een actuele versie van zijn CV en stellen wij hem aan u voor aan de hand van deze twee documenten en nog wat verdere informatie over de kandidaat.

Als u benieuwd bent naar de kandidaat en hem uitnodigt voor een gesprek zetten wij een carrière waarden assessment klaar voor de kandidaat en verzoeken wij hem deze in te vullen. Daarnaast houden we een diepte interview waarin we de uitslag van het assessment bespreken en de carrière van de kandidaat doornemen. Alles dat we over de kandidaat hebben wordt samengevoegd tot een dossier welke u krijgt voor het eerste gesprek. Zo kunt u volledig ingelezen het gesprek in gaan en kunt u een veel efficiënter gesprek hebben dan wanneer u de kandidaat nog helemaal moet leren kennen.