Java Developer – Den Haag

Introductie

Ben jij een ervaren Java developer die graag aan maatwerkoplossingen werkt? Wil je werken voor grote eindklanten, maar in een kleine organisatie? Lees dan snel deze vacature!

Organisatie

Wie zijn ze?
Deze IT organisatie (30 fte) zit gevestigd in omgeving Den Haag. Het is een hele platte en hechte organisatie met een no nonsense cultuur. Er is veel vertrowen naar elkaar. Als developer krijg je dus alle mogelijkheid kansen te onderzoeken en eigen inbreng te geven aan het Saas-platform. Bovendien is er ook volop ruimte voor gezelligheid naast hard werken.

Wat doen ze?

Deze organisatie digitaliseert en automatiseert administratieve processen. Meer dan twintig jaar geleden zijn zij ontstaan als middelman. Inmiddels hebben zij zelf een platform ontwikkeld en hierop verschillende eigen producten gebouwd. Dit bedrijf bouwt oplossingen voor de gezondheidszorg, banken, verzekeraars en lokale overheden, maar ook voor gelieerde internationale bedrijven waarmee ze nauw mee samenwerken. Momenteel maken zij veel specialistische maatwerkoplossingen. De organisatie groeit hard! Het doel is om hun platform volledig naar de cloud te migreren en meer te standaardiseren.

Functie

Als ervaren Java developer ga je mee ontwikkelen aan maatwerk oplossingen voor de klant. Werkzaamheden zullen bestaan uit, aanvragen opnemen en behandelen, nieuwe innovaties bedenken en door ontwikkelen van het eigen platform waar de producten op gebouwd worden. Daarnaast ga je met de andere senioren de start maken naar AWS cloud migratie. Van technieken en technische lijnen tot het opzetten van de architectuur. Jij bouwt mee aan de toekomst van de organisatie! Als Java developer schrijf je duurzame en testbare code, waar jouw collega’s verder op kunnen bouwen.

Functie-eisen

Wie zoeken zij?

Een medior of senior Java developer! Je bent loyaal en betrouwbaar en je collega’s omschrijven je als een ondernemende, energieke collega. Je durft initiatieven te nemen en deze duidelijk te communiceren met collega’s en klanten.

Bovendien heb jij:

– een HBO of WO in de richting van IT (Informatica, Computer Science, etc.);
– minimaal 3 jaar ervaring met programmeren in Java 8 of Java EE;
– ervaring met Source Control en Technische documentatie.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

– Salaris tussen de €3.500 en €5.000,- bruto per maand (afhankelijk van je ervaring)
– 40 uur (38 en 36 uur zijn bespreekbaar)
– 7 maanden contract en daarna direct een vast contract
– 24 vakantiedagen
– 8% vakantiegeld
– Reiskostenvergoeding van je OV-kaart of €0,19/km
– Abonnement bij lokale sportschool naar keuze
– Lunch wordt betaald door het bedrijf
– Poolauto waar je ook privé gebruik van mag maken
– Mooie pensioensregeling
– Je wordt ingewerkt op kantoor, maar daarna bepaal je zelf de balans tussen thuiswerken en privé.

Inlichtingen

Ben jij de Java Developer die wij zoeken? Solliciteer dan via de solliciteer button met jouw cv. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Robin Wedding via 06-27227065.

Sollicitatie

Robin Wedding
+31(0)6 27227065
robin@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Robin Wedding

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp