Java Consultant – Nieuwegein

Introductie

Ben jij een Java consultant die vakmanschap, persoonlijke groei en de klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan? Lees dan snel verder!

Organisatie

Deze IT-organisatie bestaat al twintig jaar. Ze zijn inmiddels met zo’n 50 professionals die zich specialiseren in het ontwerpen en maken van betrouwbare softwareoplossingen. Oorspronkelijk is de organisatie gestart als dienstverlener in business analyse en testautomatisering. Vandaag de dag hebben zij .NET , Java en cloud development toegevoegd aan hun specialisaties waardoor er drie stromingen zijn ontstaan in de organisatie: – Business Solutions; – Test Consulting; – Software development. Het bedrijf staat bekend om hun persoonlijke aanpak en passie voor het vak. Je gaat aan de slag voor grote, toonaangevende opdrachtgevers in een agile omgeving. Jij gaat jezelf richten op complexe vraagstukken. Het doel: de informatievoorziening bij de opdrachtgever ingrijpend veranderen! In deze organisatie worden nieuwe mensen niet aangenomen op basis van de projectbehoefte. In tegendeel! Zij voegen alleen mensen bij het team die passen bij de cultuur. Is er een klik? Delen jullie dezelfde visie op IT? Dan ben jij een match! Jij als consultant staat centraal en samen wordt gezocht naar een kloppende opdracht. Dat is ook de reden waarom getalenteerde professionals ervoor kiezen om dit hun thuis te noemen.

Functie

Als Java Consultant werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor IT vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid. Jouw aandeel is voor ons onmisbaar, waarbij we sturen op passie voor je vak en de kwaliteit van het werk. Technologie / Methoden – Git, SVN, IntelliJ, Jenkins, Maven, XML, HTML5, CSS, SOAP en REST

Functie-eisen

• Een afgeronde HBO-opleiding • Minimaal 3 jaar ervaring met object georiënteerd programmeren in Java; • Je werkt in een Agile omgeving met technieken van Scrum en DevOps; • Je hebt interesse in cloud technieken als AWS en Azure; • In staat om de beste oplossingen te bedenken en klanten daarin technisch mee te nemen; • Communicatief sterk en gepassioneerd in je vak. Verder ben je snel in staat om jezelf nieuwe frameworks eigen te maken en ben je geïnteresseerd in de ontwikkelingen op Java-gebied. Ook ben je in staat om de concepten achter de frameworks te begrijpen en deze toe te passen binnen projecten.

Aanbod

Naast een schitterende werkplek, diverse opdrachten met veel afwisseling en ruimte voor persoonlijke-/professionele groei, krijg je ook: – Een vast contract; – Salarisrange €3.000,- en €5.500,- bruto per maand afhankelijk van je ervaring; – 8% vakantiegeld; – 28 vakantiedagen; – Een leaseauto of mobiliteitsvergoeding; – Een pensioenregeling.

Inlichtingen

Robbin van Rooij +31(0)6 25 29 99 02 robbin@fahr-becker.nl

Sollicitatie

Robbin van Rooij +31(0)6 25 29 99 02 robbin@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Robbin van Rooij

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!