IT Werving Specialist

IT Werving Specialist volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in IT Werving Specialist

IT Werving Specialist

Psychologisch gespecialiseerd in ICT Recruitment

Een IT Werving en Selectie bureau volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

IT Werving Specialist

Als je een investering doet heb je daar het liefste zo lang mogelijk plezier van. Zo ook van een investering in nieuwe werknemers. Fahr-Becker snapt dit en streeft er dan ook naar niet alleen het juiste personeel voor de functie te leveren, maar ook voor het bedrijf, want een goede relatie tussen werkgever en werknemer leidt volgens ons tot een prettige en langdurige samenwerking.
Om het juiste personeel voor de functie te vinden maken we gebruik van ons inmiddels meer dan 56.000 ict specialisten omvattende netwerk dat nog steeds elke dag groeit. Het bepalen of iemand met de functie matcht is wegens onze jarenlange IT specialisatie geen probleem, ondanks dat onze recruitment consultants geen IT, maar een psychologische achtergrond hebben.

IT Werving en Selectie met psychologische benadering

Kandidaten vinden we door gebruik te maken van ons extensieve netwerk van ICT specialisten welk nog altijd blijft toenemen. Het gebruik van psychologen als consultants levert ook voordelen op bij het vinden van kandidaten. Uit onderzoek van het NOA blijkt namelijk dat maar 8,9% van het IT personeel actief opzoek is naar een carrièreswitch en dat er maar liefst 72% wel bereid is om van werkgever te wisselen, maar dit zelf niet beseft. Doordat onze consultants afgestudeerde psychologen zijn, zijn ze uitermate geschikt te merken dat deze latente behoefte bij een kandidaat bestaat en dat ook voor de kandidaat duidelijk te maken.

IT Recruitment zonder onaangename verrassingen

Onze recruitment consultants nemen een carrière waarde assessment af bij een kandidaat die u uitnodigt voor een eerste sollicitatiegesprek. Daarnaast wordt de kandidaat bij ons op kantoor uitgenodigd voor een diepte interview met een van onze psychologen, waarin onder andere de loopbaan in detail wordt besproken, maar ook wat de kandidaat graag zou zien bij een nieuwe werkgever.
De kandidaat wordt bij u voorgesteld aan de hand van een CV en een ingevuld motivatiedocument. Zoals gezegd wordt daar bij uitnodiging een carrière waarden assessment bijgevoegd alsmede een uitgebreid verslag van het diepte interview, waarmee al voor u de kandidaat gesproken heeft over een volledig dossier over de kandidaat beschikt. U weet wie de kandidaat is, waar hij voor staat, wat hij kan en wat hij wilt. Zo kunt u direct overgaan op zaken als hoe de kandidaat binnen het bedrijf past en of hij inderdaad kan wat u van hem verwacht.
Bezoek onze homepage