IT Werving Specialisatie

IT Werving Specialisatie volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in IT Werving Specialisatie

IT Werving Specialisatie

Werving en selectie kent volgens Fahr-Becker niet een, maar twee matches. De eerste is uiteraard dat de kandidaat een goede match is met de functie, maar bijna net zo belangrijk is dat de kandidaat ook een goede match is met de werkgever. Een overeenkomst in visie tussen werkgever en werknemer zorgt namelijk voor een goede, prettige en langdurige werkrelatie.
Fahr-Becker is sinds haar oprichting in 2006 een bureau met een IT Werving specialisatie. Door deze jarenlange focus op de IT sector omvat ons netwerk inmiddels een groot aantal IT specialisten en dat aantal neemt nog dagelijks toe. Ook kent het koppelen van de juiste kandidaat aan een functie voor ons geen geheimen en zullen de voorgedragen kandidaten altijd relevant zijn voor uw in te vullen functie.

IT Werving en Selectie met psychologische benadering

Een onderzoek van NOA doet uitwijzen dat 8,9% van het Nederlandse IT personeel zoekt naar een andere baan, 19,1% wilt blijven waar hij zit en de resterende 72% is latent. De recruitment consultants van Fahr-Becker zijn allen afgestudeerde psychologen. Hierdoor kunnen onze recruitment consultants die latente behoefte goed herkennen en daardoor de kandidaat helpen bij de omschakeling van latent naar actief opzoek zijn. Een andere toegevoegde waarde van psychologen als Recruitment Consultant is dat zij goed begrijpen wat zowel kandidaat als werkgever het liefste met het recruitment traject zou bereiken waarmee de kans op een duurzame samenwerking het grootste zal zijn.

IT Recruitment zonder onaangename verrassingen

Als blijkt dat de kandidaat geïnteresseerd is stellen wij hem aan u voor aan de hand van een CV en een motivatiedocument. Bent u het met ons eens dat de kandidaat wellicht geschikt is voor de functie en nodigt u hem uit voor een sollicitatiegesprek? Dan wordt de kandidaat bij ons op kantoor uitgenodigd voor een diepte interview en het afnemen van een carrière waarden assessment. Hieruit maken wij een dossier op dat niet alleen de gehele loopbaan van de kandidaat omvat, maar ook wat de kandidaat motiveert. Zo brengen we bij Fahr-Becker u in de best mogelijke positie om te bepalen of de kandidaat bij u en uw bedrijf past.