IT Werving en Selectiebureau

IT Werving en Selectiebureau volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in IT Werving en Selectiebureau

IT Werving en Selectiebureau

Als je een investering doet heb je daar het liefste zo lang mogelijk plezier van. Zo ook van een investering in nieuwe werknemers. Fahr-Becker snapt dit en streeft er dan ook naar niet alleen het juiste personeel voor de functie te leveren, maar ook voor het bedrijf, want een goede relatie tussen werkgever en werknemer leidt volgens ons tot een prettige en langdurige samenwerking. Om het juiste personeel voor de functie te vinden maken we onder andere gebruik van ons inmiddels meer dan 56.000 ict specialisten omvattende netwerk dat nog steeds elke dag groeit. Het bepalen of iemand met de functie matcht is wegens onze jarenlange IT specialisatie geen probleem, ondanks dat onze recruitment consultants geen IT, maar een psychologische achtergrond hebben.

IT Werving en Selectiebureau met psychologische benadering

Uit een onderzoek van het NOA bleek dat 8,9% van het IT personeel op zoek is naar ander werk en bij 72% die behoefte verborgen is. Onze consultants zijn als psychologen goed in staat die latente behoefte te herkennen en de kandidaten die behoefte ook te laten inzien. Daarnaast kunnen ze goed inschatten of de kandidaat als persoon goed bij uw bedrijf past en dat verder in het traject ook te toetsen.

IT Recruitment zonder onaangename verrassingen

Hier houdt het verschil met het gemiddelde IT Werving en Selectiebureau echter nog niet niet op. Uiteraard maken we goed inzichtelijk wat de wensen zijn van beide partijen aan de hand van functieprofielen, CV’s en motivatiedocumenten, waarmee we kandidaten dan ook voorstellen. Indien u besluit de kandidaat te willen spreken wordt een carrière waarden assessment afgenomen en nodigen wij de kandidaat uit voor een diepte interview met een van onze psychologen, waarin onder andere de loopbaan van de kandidaat aan bod komt. Tenslotte wordt er een referentiecheck afgenomen en een overzicht gemaakt van de arbeidsvoorwaarden van de kandidaat. Alle informatie waarover we beschikken wordt samengevoegd tot een compleet dossier over de kandidaat, welke u voor uw eerste gesprek met de kandidaat doen toekomen. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u meteen overgaan tot de belangrijke facetten van het sollicitatiegesprek.