Informatie Analist Werving

Informatie Analist Werving volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Informatie Analist Werving

informatie analist werving

In een werving en selectie traject is het niet alleen van belang dat een kandidaat goed aansluit bij de vacature, maar ook dat kandidaat en werkgever een juiste match zijn. Fahr-Becker begrijpt dat naast het vinden van de informatie analist die de functie zal vervullen u ook wilt dat de kandidaat goed bij het bedrijf past omdat dit de basis is voor een goede, duurzame werkrelatie.

Fahr-Becker is al 10 jaar gespecialiseerd in ICT werving. Hierdoor kunnen we goed herkennen of de informatie analist goed bij de vacature past. Om te bepalen of de kandidaat goed bij het bedrijf past hebben we bij Fahr-Becker afgestudeerde psychologen als recruitment consultants in dienst, zodat we naast de objectieve match ook de subjectieve match goed kunnen inschatten.

Recruitment met psychologische benadering

Om de juiste kandidaten te vinden beschikken wij over een groot netwerk bestaande uit ICT personeel als java developers, informatie analisten en andere ICT specialisten dat we sinds ons ontstaan in 2006 hebben opgebouwd.

Het vinden van de kandidaat is natuurlijk niet genoeg. Hij moet wel bereid gevonden worden van baan te wisselen. Onderzoek van NOA toont aan dat slechts 8.9% hier duidelijk voor open staat. Door 72% van de ICT werknemers wordt een switch niet uitgesloten, maar is nog niet actief opzoek. Psychologen zijn zeer geschikt deze mensen te herkennen en kunnen goed aanvoelen wanneer die latentie om zal slaan naar een daadwerkelijke wens.

Een volledig dossier voor uw eerste gesprek

Nadat de .net developer bereid gevonden is de procedure te starten vragen we de kandidaat een motivatie formulier in te vullen. Met dit formulier en een actuele versie van zijn CV stellen wij de kandidaat aan u voor, aangevuld met de eerste indruk van onze psycholoog van de informatie analist als persoon.

Als u de kandidaat wilt uitnodigen voor een sollicitatiegesprek vragen wij de kandidaat om een carrière waarden assessment te maken en maken wij voor dat gesprek plaatsvindt een afspraak met de kandidaat voor een diepte interview. Van het interview wordt een verslag gemaakt en deze wordt samen met de uitslag van het assessment, het cv en motivatiedocument voor u samengevoegd tot een dossier die we u doen toekomen voordat u het eerste gesprek in gaat, zodat u zo voorbereid mogelijk bent. Uiteraard begeleiden we beide partijen ook nog na het eerste gesprek tot en met de contract ondertekening.